• LOREAL STEAMPOD E1051305 Gőzölős Hajsimító
LOREAL STEAMPOD E1051305 Gőzölős Hajsimító
Utolsó tételek a raktáron

LOREAL STEAMPOD E1051305 Gőzölős Hajsimító

79 900 Ft
ÁFÁ-val együtt
Leírás

Ajándék:

Tápláló Hajkiegyenesítő Tej Vékonyszálú hajra 150ml

+

Koncentrált szérum a szebb hajvégekért minden hajtípusra 50ml

Steampod Ottoni használatra

Egyetlen mozdulattal segít a hajat átalakítani, miközben segít védeni a kiszáradástól. Használata után a haj simább és puhább, mint egy hagyományos hajvasaló használata esetén. A hozzá való termékekkel együtt használva a haj kiegyenesedettnek látszik, megfelelő textúrájú, az eredmény tartós.

Használati tanácsok a Gőzölős Hajsimító Otthoni használathoz

Első használatkor:

Töltse fel a víztartályt: Minden feltöltés előtt távolítsa el a tartályt a lábazatról, emelje fel a töltőnyílás fedelét és töltse fel a tartályt a maximális szintig. Helyezze vissza a tálcát.

Dugja be a konnektorba: Miután bedugta a konnektorba, tartsa nyomva az on/off gombot. Bekapcsolás után az LCD kijelzős képernyő automatikusan bekapcsol.

Válassza ki a hajának megfelelő optimális hőmérsékletet: Állítsa be az on/off gombok segítségével.

Milyen vizet használjon?

Az eszközt lágy, desztillált vízzel kell használni. Ha nem követi ezt az előírást, akkor a hajsimító eszköz hatékonyságának csökkentését eredményezi. A garancia nem érvényes a kemény víz okozta, vízkőtől való meghibásodás esetén.

Figyelem! Ne adjon a vízhez semmit (terméket, esszenciális olajokat)!

A hőmérséklet beállítása után 5 másodperccel az eszköz AUTO LOCK módra vált, azaz automatikusan rögzíti az Ön hőmérséklet beállítását, hogy elkerülje az esetleges véletlen gombnyomásokat. Ennek leállításához, nyomja meg újra a +/- gombot.

Figyelem! Amennyiben 1 órán keresztül nem használja a készüléket, az alvó üzemmódba kapcsol.

Hogyan válassza ki a hőmérsékletet?

140°C Nagyon érzékeny/Törékeny/Töredező többszörösen festett melírozott kivilágosított hajtípusra.

170°C Természetes/Vékony szálú/Érzékeny Festett, Melírozott, Kivolágosított hajtípusra.

180°C-200°C Természetes/Kicsit érzékeny/Festett hajtípusra.

210°C Természetes/Vastag szálú/ Nagyon ellenálló hajtípusra.

Garancia

A garanciát a Rowenta nemzetközi szervízhálózata nyújtja.

A szervízbe szállítás díja a vásárlót terheli. A visszaszállítás díját a szerviz állja. A garanciális javítási idő, kb. 7 munkanap a szervízbe érkezést követően (a szerviz kapacitásának függvényében változhat).

A Steampodra 2 év garancia van.

 

Tápláló, hajkiegyenesítő tej vékonyszálú hajra

A Steampod által kibocsátott hőre aktiválódik a simának érződő és rugalmas hajért. A haj tápláltnak érződik, elnehezítés nélkül.

Használata: Vigyen fel egy adagot a megmosott, törülközőszáraz hajra és egyenletesen oszlassa szét a haj hosszán és végein. Fésülje ki és félig szárítsa meg a haját, majd formázza a Steampoddal.

A Profik Titka: A sima és könnyű hatásért, érzékeny hajra két lépésben vigye fel a tejet, így biztosítva az egyenletesebb eloszlatást, majd fésülje ki az előszárítás előtt.

Koncentrált szérum a szebb hajvégekért minden hajtípusra

A Steampod által kibocsátott hőre aktiválódik, és a hajvégeken fejti ki hatását, az ápoltabbnak látszó és lágy esésű hajért.

Használata: Alkalmazza száraz hajon, befejező lépésként. Cseppentsen 2 csepp szérumot a tenyerébe és oszlassa el egyenletesen a hajvégek felé.

A Profik Titka: A ragyogóbb fényért adjon 2 csepp szérumot a hajkiegyenesítő tejhez előszárítás előtt. Tartsa a szérumot a táskájában, hogy bármikor fel tudja vele frissíteni frizuráját.

S1081

Megadott referenciák