• Új
  LR Colostrum Liquid - folyékony kolosztrum 125ml
  LR Colostrum Liquid - folyékony kolosztrum 125ml

  LR Colostrum Liquid - folyékony kolosztrum 125ml

  16 555 Ft
  ÁFÁ-val
  Utolsó tételek a raktáron

  A  kolosztrumból  készült termékekről elmondható, hogy a világon az egyetlen szájon át bevehető immunglobulintartalmú anyag, és az egyetlen, amellyel az immunrendszer számára hasznos fehérjéket (laktoferrin, interleukin, stb.) szájon át a szervezetbe juttathatunk.

  Mennyiség:
  • GLS Házhozszállitás 18.000 Ft felett ingyenesGLS Házhozszállitás 18.000 Ft felett ingyenes GLS csomagpont 12.000 Ft felett ingyenes
  • 100% folyékony kolosztrum
  • Az egyetlen szájon át bevehető immunglobulin-tartalmú anyag
  • Immunerősítő
  • Tartósítószer és színezék nélkül
  • A német tehenek előteje
  • Zsírtalanított, kazeinmentesített termék
  • Szabadalmaztatott hideg előállítási folyamat

  Csecsemőkorban 6 hónapos kor után ajánlott. Gyermek és felnőtt egyaránt szedheti. A kolosztrum a szarvasmarha előteje, amely a kisborjú születését követő néhány napban termelődik. Ezt követően képződik a már teljesen folyékony állagú és fehér színű anyatej. A Colostrum Direct 100% folyékony kolosztrumot tartalmaz. Az első órák értékes, zsírtalanított, kazeinmentesített és nem pasztörizált előtejét tartalmazza. Hideg előállítási folyamat során készült. Német minőségű termék. Nem tartalmaz színezékanyagot és tartósítószert.

  A tehéntől származó Colostrum biológiailag hasonló felépítésű fehérjéket tartalmaz, mint az emberi vérben található immunanyagok, ám negyvenszer nagyobb koncentrációban.  A  kolosztrumból  készült termékekről elmondható, hogy a világon az egyetlen szájon át bevehető immunglobulintartalmú anyag, és az egyetlen, amellyel az immunrendszer számára hasznos fehérjéket (laktoferrin, interleukin, stb.) szájon át a szervezetbe juttathatunk.

  Minden  édesanya  tisztában  van  azzal,  hogy  mennyire  fontos  az  anyatej  gyermeke számára.  Egyetlen  kémiai  laboratórium  sem  képes  az  anyatejhez  hasonló táplálék létrehozására, nem is beszélve a még értékesebb kolosztrumról. Az előtejben jelenlévő hatóanyagok  sehol  máshol  nem  találhatók  ilyen  magas,  tökéletesen  harmonikus koncentrációban. A Colostrum rendkívül tápláló hatása mellett nagy mennyiségben tartalmaz immunbiológiailag (a szervezet védekező rendszere szempontjából) hasznos anyagokat. Az előtejben jelenlévő hatóanyagok sehol máshol nem találhatók ilyen magas, tökéletesen harmonikus koncentrációban.

  A Colostrumot már 2000 évvel ezelőtt Indiában betegek gyógyítására használták, a Colostrum fantasztikus értékei miatt nyilvánították a tehenet szent állattá.

  Humán klinikai tanulmány: A tehéntől származó és orálisan szedhető Colostrumban található immunfaktorok hatásosak a bélrendszerben található betegséget okozó organizmusok ellen. A tehén Colostrumában található immunglobulinok szedése új lehetőséget kínál a (vírus és bakteriális) antigének által okozott bélrendszeri megbetegedések passzív immunizációjára. – Dr. R. McClead, et.al;Pediatrics Research

  FOGYASZTÁSI JAVASLAT / Adagolás: Felnőtteknek napi 8 ml.  Ne fogyaszd meleg innivalóval. Hűvös és száraz helyen tárold. Figyelj a változatos és kiegyensúlyozott étrendre, valamint az egészséges életmódra. Tartsd távol a gyermekektől.

  FONTOS TUDNIVALÓK Az LR Colostrum egy kíméletesen előállított természetes termék. Mint minden más természetes nyersanyag esetében, előfordulhatnak kisebb eltérések az ízében, színében vagy állagában. Ennek nincs hatása a minőségre és az értékes tartalomra.


  TANÚSÍTVÁNY 
  A FRESENIUS Intézet minősítő pecsétjével. 

   

  Összetevők: kolosztrumtej, zsírtalanított és kazeinmentesített

   

  Felhasználás

  100% folyékony kolosztrum

  Javallat

  Szájon át bevehető immunglobulin-tartalmú anyag

  Intolerancia

  Zsírtalanított, kazeinmentesített termék

  Extra

  Szabadalmaztatott hideg előállítási folyamat

  Főbb összetevők

  100% folyékony, zsírtalanított, kazeinmentesített kolosztrum

  Származás

  Németország

  Fogyasztási javaslat

  Napi 8 ml

  80361
  2 Elemek

  Megadott referenciák

  3 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

  LR Colostrum Liquid - folyékony kolosztrum 125ml

  16 555 Ft
  ÁFÁ-val