LR Colostrum Liquid - folyékony kolosztrum 125ml
   LR Colostrum Liquid - folyékony kolosztrum 125ml

   LR Colostrum Liquid - folyékony kolosztrum 125ml

   13 244 Ft
   16 555 Ft
   20% megtakarítás

   (106 Ft / ml)

   ÁFÁ-val
   Utolsó tételek a raktáron

   A  kolosztrumból  készült termékekről elmondható, hogy a világon az egyetlen szájon át bevehető immunglobulintartalmú anyag, és az egyetlen, amellyel az immunrendszer számára hasznos fehérjéket (laktoferrin, interleukin, stb.) szájon át a szervezetbe juttathatunk.

   Mennyiség:
   • GLS Házhozszállitás 18.000 Ft felett ingyenesGLS Házhozszállitás 18.000 Ft felett ingyenes GLS csomagpont 12.000 Ft felett ingyenes
   • 100% folyékony kolosztrum
   • Az egyetlen szájon át bevehető immunglobulin-tartalmú anyag
   • Immunerősítő
   • Tartósítószer és színezék nélkül
   • A német tehenek előteje
   • Zsírtalanított, kazeinmentesített termék
   • Szabadalmaztatott hideg előállítási folyamat

   Csecsemőkorban 6 hónapos kor után ajánlott. Gyermek és felnőtt egyaránt szedheti. A kolosztrum a szarvasmarha előteje, amely a kisborjú születését követő néhány napban termelődik. Ezt követően képződik a már teljesen folyékony állagú és fehér színű anyatej. A Colostrum Direct 100% folyékony kolosztrumot tartalmaz. Az első órák értékes, zsírtalanított, kazeinmentesített és nem pasztörizált előtejét tartalmazza. Hideg előállítási folyamat során készült. Német minőségű termék. Nem tartalmaz színezékanyagot és tartósítószert.

   A tehéntől származó Colostrum biológiailag hasonló felépítésű fehérjéket tartalmaz, mint az emberi vérben található immunanyagok, ám negyvenszer nagyobb koncentrációban.  A  kolosztrumból  készült termékekről elmondható, hogy a világon az egyetlen szájon át bevehető immunglobulintartalmú anyag, és az egyetlen, amellyel az immunrendszer számára hasznos fehérjéket (laktoferrin, interleukin, stb.) szájon át a szervezetbe juttathatunk.

   Minden  édesanya  tisztában  van  azzal,  hogy  mennyire  fontos  az  anyatej  gyermeke számára.  Egyetlen  kémiai  laboratórium  sem  képes  az  anyatejhez  hasonló táplálék létrehozására, nem is beszélve a még értékesebb kolosztrumról. Az előtejben jelenlévő hatóanyagok  sehol  máshol  nem  találhatók  ilyen  magas,  tökéletesen  harmonikus koncentrációban. A Colostrum rendkívül tápláló hatása mellett nagy mennyiségben tartalmaz immunbiológiailag (a szervezet védekező rendszere szempontjából) hasznos anyagokat. Az előtejben jelenlévő hatóanyagok sehol máshol nem találhatók ilyen magas, tökéletesen harmonikus koncentrációban.

   A Colostrumot már 2000 évvel ezelőtt Indiában betegek gyógyítására használták, a Colostrum fantasztikus értékei miatt nyilvánították a tehenet szent állattá.

   Humán klinikai tanulmány: A tehéntől származó és orálisan szedhető Colostrumban található immunfaktorok hatásosak a bélrendszerben található betegséget okozó organizmusok ellen. A tehén Colostrumában található immunglobulinok szedése új lehetőséget kínál a (vírus és bakteriális) antigének által okozott bélrendszeri megbetegedések passzív immunizációjára. – Dr. R. McClead, et.al;Pediatrics Research

   FOGYASZTÁSI JAVASLAT / Adagolás: Felnőtteknek napi 8 ml.  Ne fogyaszd meleg innivalóval. Hűvös és száraz helyen tárold. Figyelj a változatos és kiegyensúlyozott étrendre, valamint az egészséges életmódra. Tartsd távol a gyermekektől.

   FONTOS TUDNIVALÓK Az LR Colostrum egy kíméletesen előállított természetes termék. Mint minden más természetes nyersanyag esetében, előfordulhatnak kisebb eltérések az ízében, színében vagy állagában. Ennek nincs hatása a minőségre és az értékes tartalomra.


   TANÚSÍTVÁNY 
   A FRESENIUS Intézet minősítő pecsétjével. 

    

   Összetevők: kolosztrumtej, zsírtalanított és kazeinmentesített

    

   Felhasználás

   100% folyékony kolosztrum

   Javallat

   Szájon át bevehető immunglobulin-tartalmú anyag

   Intolerancia

   Zsírtalanított, kazeinmentesített termék

   Extra

   Szabadalmaztatott hideg előállítási folyamat

   Főbb összetevők

   100% folyékony, zsírtalanított, kazeinmentesített kolosztrum

   Származás

   Németország

   Fogyasztási javaslat

   Napi 8 ml

   80361
   1 Elem

   Megadott referenciák

   3 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

   Hozzászólások (0)
   Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

   LR Colostrum Liquid - folyékony kolosztrum 125ml

   13 244 Ft
   16 555 Ft
   20% megtakarítás

   (106 Ft / ml)

   ÁFÁ-val