• Myco Crystal Júdásfülegomba kapszula 100db
Myco Crystal Júdásfülegomba kapszula 100db
Utolsó tételek a raktáron

Myco Crystal Júdásfülegomba kapszula 100db - közeli lejáratú

5 850 Ft 50% megtakarítás
2 925 Ft
ÁFÁ-val együtt
Leírás

Lejárat: 2019.11.14.

Termékleírás

A júdásfülegomba hozzájárulhat a szem megbetegedéseinek kezeléséhez, az immunrendszer erősítéséhez, gyulladások csökkentéséhez, segíthet a daganatos megbetegedések megelőzésében, kezelésében.

Júdásfülegomba

A júdásfüle gombában rengeteg B-vitamin, kálium és kalcium található, emellett nátrium, magnézium, foszfor és szilícium. Magas a fehérjetartalma, értékes zsírokat, ballasztanyagokat tartalmaz. Különböző aktív cukorszármazékai immunstimuláló és betegségmegelőző hatással vannak az emberi szervezetre. Gyulladások csökkentésére, a szem megbetegedéseire, és a daganatos betegségek kezelésénél alkalmazzák eredményesen. Étkezési szempontból is rendkívül értékes, mert kalóriaszegény, hamar teltségérzetet kelt, nem emeli meg a vércukorszintet, így a cukorbetegek étrendjébe is könnyen beilleszthető. Rostanyagokban gazdag, segíti a vastagbél-problémák kialakulásának megelőzését, és anyagcsere-zavarok esetén is fogyasztható, különösen ajánlott köszvénytől, reumától szenvedők számára. Sejtszinten fejti ki gyógyító hatását: aktivizálja a szervezet egészséges sejtjeit, amelyek legyőzik, elpusztítják a vírusokat, baktériumokat és a károsodott sejteket.

Myco Crystal Júdásfülegomba kapszula

Júdásfülegomba (Auricularia auriculajudae):
A népi gyógyászat a 19. században már ismerte és alkalmazta – panaszok, beleértve torokfájás, fájó szemek kezelésére. Mára a kínai orvoslás egyik kedvelt gombája.
– Kutatások során kiderült, hogy a Júdásfülegomba jó immunrendszer-stabilizáló és az artéria-elmeszesedés elleni használata is jó eredményekhez vezetett.
– A magyar népi gyógyászatban rendszeresen használták szemgyulladások gyógyítására úgy, hogy a gombát a beteg szemére rákötötték.
– Szárított és porított formáját a pecsétviaszgomba porával vegyítve daganatos betegségek kezelésére is alkalmazzák.

Felhasználási javaslat:
3X1 kapszula/nap.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

S0669

Megadott referenciák