Nincs raktáron

BLADE PRO SERIES PRE-WORKOUT (15G)

500,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (33,33 Ft / g)
Ízesítés
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

BLADE PRO SERIES PRE-WORKOUT (15G)

A BLADE PRO SERIES PRE WORKOUT a legerőteljesebb edzés előtti, amelyet valaha létrehoztunk, hogy ne legyenek határaid az edzőteremben.
Maximális mennyiségben tartalmazza mindazokat a hatóanyagokat, melyekre szervezetednek szüksége van, továbbá hangulatjavítókat, pumpa- és állóképességnövelőket.


A BLADE PRO SERIES PRE WORKOUT egy L-citruline-malate, Beta-Alanine, L-Arginin AKG, Kreatin-monohidrát, L-tyrosine, Koffein és N-Acetyl-L-carnitine tartalmú edzés előtti formula.


  • Maximális vérbőség, brutális „bedurranás”!
  • Tökéletes koncentráció !
  • Fokozott élénkítő hatás!
  • Tartalmazza az összes szükséges vitamint!

Keverj össze 1 adagolókanálnyi (15 g) port 250 ml hideg vízzel és fogyaszd 15-20 perccel edzés előtt. Ne lépd túl az ajánlott napi adagot.
Mivel a termék minden egyes adagja 15 g hatóanyagot tartalmaz, a gyártó azt ajánlja, hogy csak a fél adagot fogyassza el mindenki, aki 75 kilogramm alatti testtömegű.


Figyelmeztetés!

Csak egészséges felnőtteknek ajánlott. Ne használd, ha a termék bármely összetevőjére allergiás vagy. A termék nem helyettesítheti a kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot. Tartsa távol gyermekektől. A termék fogyasztása nem javasolt terhesség idején vagy szoptató nőknek. Óvja a közvetlen napfénytől és tárolja száraz és hűvös helyen. Tartsa lezárva, ha nem használja.

S1861

Megadott referenciák