Utolsó tételek raktáron

BLADE PRO SERIES PRE-WORKOUT 450g

9 990,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (22,20 Ft / g)
Ízesítés
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

BLADE PRO SERIES PRE-WORKOUT 450g

A BLADE PRO SERIES PRE WORKOUT a legerőteljesebb edzés előtti amelyet valaha létrehoztunk, hogy ne legyenek határaid az edzőteremben.
Maximális mennyiségben tartalmazza mindazokat a hatóanyagokat , melyekre szervezetednek szüksége van, továbbá hangulatjavítókat, pumpa- és állóképességnövelőket.

A BLADE PRO SERIES PRE WORKOUT egy L-citruline-malate, Beta-Alanine, L-Arginin AKG, Kreatin-monohidrát, L-tyrosine, Koffein és N-Acetyl-L-carnitine tartalmú edzés előtti formula.

  • Maximális vérbőség, brutális „bedurranás”!
  • Tökéletes koncentráció !
  • Fokozott élénkítő hatás!
  • Tartalmazza az összes szükséges vitamint!

 

Keverj össze 1 adagolókanálnyi (15 g) port 250 ml hideg vízzel és fogyaszd 15-20 perccel edzés előtt. Ne lépd túl az ajánlott napi adagot.
Mivel a termék minden egyes adagja 15 g hatóanyagot tartalmaz, a gyártó azt ajánlja, hogy csak a fél adagot fogyassza el mindenki, aki 75 kilogramm alatti testtömegű.

Figyelmeztetés!

Csak egészséges felnőtteknek ajánlott. Ne használd, ha a termék bármely összetevőjére allergiás vagy. A termék nem helyettesítheti a kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot. Tartsa távol gyermekektől. A termék fogyasztása nem javasolt terhesség idején vagy szoptató nőknek. Óvja a közvetlen napfénytől és tárolja száraz és hűvös helyen. Tartsa lezárva, ha nem használja.

1 Elemek
S1926

Megadott referenciák