Amway D-vitamin NUTRILITE™ 90 tabletta
   Amway D-vitamin NUTRILITE™ 90 tabletta

   Amway D-vitamin NUTRILITE™ 90 tabletta

   8 990 Ft

   (100 Ft / tab)

   ÁFÁ-val
   Készleten

   Amway  D-vitamin NUTRILITE™ 90 tabletta

   A NUTRILITE D-vitamin természetes forrásokból származó D-vitamin-tartalma hozzájárul a jó közérzethez és az egészség átfogó megőrzéséhez.

   Mennyiség:
   • GLS Házhozszállitás 18.000 Ft felett ingyenesGLS Házhozszállitás 18.000 Ft felett ingyenes GLS csomagpont 12.000 Ft felett ingyenes

   Előnyök és hatások

   A NUTRILITE™ D-vitamin 15 µg (600 NE)* kiegészítő, természetes forrásokból származó D-vitamin-dózist biztosít egészsége támogatása érdekében.
   A D-vitamin hozzájárul a fogak és a csontok épségének megőrzéséhez.
   A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor helyes felszívódásához és hasznosításához.
   A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, illetve a normál izomműködés fenntartásához.
   A D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban.

   * Az NRV 300%-a (NRV: táplálkozási beviteli referenciaérték

    

   Érvek a termék mellett

   Ha bőre minden nap napsütésnek van kitéve napvédő nélkül, akkor az általában elegendő a napi D-vitamin-szükséglet kielégítésére.**

   Életmódunk és munkahelyi kötelezettségeink miatt sajnos sokan rengeteg időt töltünk beltérben. A napsütéses órák száma, illetve a napsütés erőssége továbbá jelentősen csökken az őszi és téli időszakban. Sajnos nagyon kevés étel tartalmaz természetes formájában D-vitamint, ez pedig azt jelenti, hogy kizárólag az étrenddel a legtöbben nem képesek fedezni a vitaminszükségletüket. Emiatt sokan nem használjuk ki ennek a fontos „napvitaminnak” a teljes potenciálját, és egyeseknél a D-vitamin-hiány tényleges problémává válhat.

   A segítség mindössze egy karnyújtásnyira van! A NUTRILITE D-vitamin természetes forrásokból származó D-vitamint tartalmaz, ezáltal könnyen elérhetővé teszi ezt a vitamint, így a nap ereje mindössze egy karnyújtásnyira van Öntől!

    

   Érdekességek

   Ha naponta körülbelül 30 percig napsütésnek van kitéve a karja és az arca napvédő nélkül, akkor az általában elegendő a napi D-vitamin-szükséglet kielégítésére.**

   Rendkívül kevés étel tartalmaz természetes formájában D-vitamint. A zsíros halak (mint például a lazac, a tonhal és a makréla), vagy a halmájolajak például megfelelő forrásnak számítanak. A marhamáj, a sajt és a tojássárgája is tartalmaz kis mennyiségben D-vitamint.

   Egy széles körben végzett európai uniós tanulmány szerint a D-vitamin-elégtelenség az Európai népesség 40,4%-ánál fordul elő, életkortól, etnikai hovatartozástól és földrajzi helytől függetlenül.***

   NUTRILITE™ D-vitamin kétféle természetes forrásból származó D-vitamint tartalmaz.

   Tenyésztett élesztővel készült, amely rendkívül magas koncentrációjú D-vitamin-forrás.

   Az élesztőt a NutriCert™-tanúsítvánnyal rendelkező partnerintézmények tenyésztik.

   A NUTRILITE D-vitamin nem tartalmaz mesterséges aromát, színezéket, illetve hozzáadott tartósítószert.
    

   ** A napsugárzás segítségével a bőrben előállított D-vitamin mennyiségét befolyásolhatják a földrajzi elhelyezkedés, az évszakok, az ózonréteg és a felhők, a felszíni jellemzők, a ruházat, a bőrszín és az életkor.  Forrás: EFSA NDA Panel, 2016. Scientific opinion on dietary reference values for vitamin D. EFSA Journal 2016;14(10):4547, 145 pp. doi:10.2903/j.efsa.2016.4547; https://efsa.onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.2903/j.efsa.2016.4547
   *** Forrás: Cashman KD, Dowling KG, et al. Vitamin D deficiency in Europe: pandemic? Am J Clin Nutr (2016) 103(4):1033–44.10.3945/ajcn.115.120873

   Főbb tulajdonságok

   A NUTRILITE D-vitamin 15 µg (600 NE)* kiegészítő D-vitamin-dózist biztosít egészsége támogatása érdekében.

   Bármilyen étrendbe vagy napirendbe könnyedén beilleszthető – naponta mindössze egyetlen apró, könnyen lenyelhető tablettát kell bevenni.

   A NUTRILITE D-vitamin tenyésztett élesztővel készült, amely rendkívül magas koncentrációjú D-vitamin-forrás.

   A NUTRILITE D-vitamin nem tartalmaz mesterséges színezéket, aromát, illetve hozzáadott tartósítószert.

    

   Használat

   Vegyen be naponta 1 tablettát, étkezés közben vagy az étkezéstől függetlenül.

   Kisgyermekek elől zárjuk el!
   Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet és az egészséges életmódot.
   Ne lépje túl a javasolt adagolást. Szorosan zárja le a dobozt!
   Száraz, hűvös helyen tárolja.
   A változatos és kiegyensúlyozott étrend, valamint az egészséges életmód alapvető fontosságú.

    

   Összetevők

   ÖSSZETEVŐK: maltodextrin, stabilizátorok (mikrokristályos cellulóz, térhálós nátrium-karboxi-metilcellulóz, hidroxipropil-metil-cellulóz), D-vitamin-tartalmú élesztő (3%), módosított keményítő, csomósodásgátló anyagok (szilícium-dioxid, zsírsavak), szacharóz, antioxidánsok (nátrium-aszkorbát, alfa-tokoferol), nedvesítőszer (glicerin), közepes láncú trigliceridek, kolekalciferol, fényezőanyag (karnaubaviasz).

   Átlagos tápérték

   ÁTLAGOS TARTALOM

   NAPI ADAG (1 TABLETTA)

   % NRV****

   D-vitamin

   15 μg

   300

    

   **** Táplálkozási referenciaérték %-a felnőttek számára

   1) KIKNEK ÉRDEMES FOGYASZTANIA EZT A TERMÉKET?
   Olyan felnőtteknek, akik ügyelnek a szervezetükre, és szeretik az aktív életmódot. Előfordulhat, hogy nehezen tudják biztosítani a szükséges mennyiségű D-vitamint – részben az étrendjükből fakadóan, részben pedig a beltérhez kötődő életstílus miatt korlátozott mennyiségű nap éri őket, különösen az őszi és a téli időszakban.

    

   2) FENNÁLL-E A VESZÉLYE ANNAK, HOGY A D-VITAMIN-BEVITELEM TÚL MAGAS, HA AZ ÉTRENDBEN RENGETEG ZSÍROS HAL, TOJÁS ÉS TEJTERMÉK SZEREPEL?
   A kutatások azt bizonyítják, hogy a D-vitamin-toxicitás kockázata nagyon alacsony egészséges embereknél, ha a napi bevitel kevesebb mint 10.000 NE (250 µg).

    

   3) VAN OLYAN EGÉSZSÉGÜGYI ÁLLAPOT, AMELYBEN A TERMÉK HASZNÁLATA ELLENJAVALLT?
   Jelen termékre vonatkozóan nincs olyan bizonyíték, amely miatt ellenjavallt lenne. Ugyanakkor, mint minden étrend-kiegészítőnél, az orvosi felügyelet alatt álló személyeknek a termék használata előtt ki kell kérniük orvosuk véleményét.

    

   4) SZEDHETŐ A TERMÉK MÁS ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐKKEL EGYÜTT?
   Ez a termék más étrend-kiegészítőkkel együtt is szedhető. Így a felhasználók rugalmasan igazíthatják saját életmódjukhoz és táplálékigényeikhez az étrend-kiegészítők szedését. A jelen termék NUTRILITE DOUBLE X vagy NAPONTA és/vagy Kalcium-, Magnézium, D-vitamin Plus termékkel való együttes szedése nem jelent veszélyt az emberi egészségre, a javasolt napi mennyiség figyelembe vétele esetén.

   119797
   3 Elemek

   Megadott referenciák

   Hozzászólások (0)
   Egyelőre nincs vásárlói vélemény.
   Amway D-vitamin NUTRILITE™ 90 tabletta

   Amway D-vitamin NUTRILITE™ 90 tabletta

   8 990 Ft

   (100 Ft / tab)

   ÁFÁ-val