Biocom fogkrém 100ml
   Biocom fogkrém 100ml

   Biocom fogkrém 100ml

   2 990 Ft

   (25 Ft / ml)

   ÁFÁ-val
   Készleten

   Ökonet Natural Fresh fogkrém 100ml

   Az ÖKONET fogkrém különleges összetétele, természetes hatóanyagai, természetes édesítő, konzerváló, habosító, színezőanyagai rendszeres használat esetén biztosítják a fogak és a fogíny tökéletes ápolását. Antibakteriális hatású természetes hatóanyagok: borsmenta, ánizs, fahéj, szegfűszeg, zsálya, petrezselyem olajok.

   Mennyiség:
   • GLS Házhozszállitás 20.000 Ft felett ingyenesGLS Házhozszállitás 20.000 Ft felett ingyenes GLS csomagpont 15.000 Ft felett ingyenes

   A xilit hatása a fogakra
   A xilit fogakra gyakorolt kedvező hatását az 1970-es években kezdték vizsgálni a finnországi Turku város egyetemének fogorvosi karán. Kimutatták, hogy a xilit hatékony ellenszere a fogszuvasodásnak.
   Ennek magyarázata, hogy ellentétben a különböző fajta cukrokkal, a xilitet kémiai összetételénél fogva a száj baktériumai nem tudják tápanyagként hasznosítani, így nem jön létre a fogak romlásáért felelős savtermelés sem. A xilit rendszeres fogyasztása csökkenti a száj káros baktériumainak mennyiségét, a lepedékképződést, lassítja a fogkőképződést, valamint serkenti a nyálelválasztást.
   A legutóbbi kutatások szerint a xilit nem csak a fogszuvasodás megelőzésére képes, hanem a már károsodott fogzománc helyrehozására is.
   A xilit rendszeres használata elősegíti a fogzománcból kivont ásványi anyagok visszaépülését különösen az éppen kialakulóban lévő kis lyukak esetében. Mivel a szájban lévő lepedék pH értéke nem csökken, az ásványi anyagok kioldása is megakadályozódik, sőt bizonyos esetben a lyukak belső felületének erősítésével az anyagok visszaépülése is megvalósulhat.

   Tehát a xilit jelentős mértékben segíti fogaink épségének megóvását, mivel:
   - megakadályozza a szájban lévő baktériumok savtermelését,
   - csökkenti a lepedék lerakódását
   - lassítja a fogkőképződést
   - segíti az ásványok visszaépülését a fogzománcba

   Az ÖKONET fogkrém különleges összetétele, természetes hatóanyagai, természetes édesítő- konzerváló, habosító, színező anyagai rendszeres használat esetén biztosítják a fogak és a fogíny tökéletes ápolását.

   Antibakteriális hatású természetes hatóanyagok: borsmenta, ánizs, fahéj, szegfűszeg, zsálya, petrezselyem olajok.

   Összetevők: Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Vegetable Glycerin, L. Glucoside, Cocomidopropyl, Betain, Xylitol, Cellulose Gum, Menthol, Pimpinella Anisum Oil, Mentha Piperita Oil, Cinnamomum Cassia Oil, Salvia Sclarea Oil, Eugenia Caryophyllata Oil, Petroselinum Crispum Oil, Citrus Paradisi, C.I. 75815

   Biocom
   S0251
   17 Elemek

   Megadott referenciák

   Hozzászólások (0)
   Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

   Biocom fogkrém 100ml

   2 990 Ft

   (25 Ft / ml)

   ÁFÁ-val