Készleten

doTERRA Pink Pepper / Rózsaszín Bors 5ml

12 715,00 Ft 10% megtakarítás
11 444,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (2 288,80 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

doTERRA Pink Pepper 5ml

A rózsaszín bors a színét leszámítva külsőre ugyan hasonlít a fekete borshoz, valójában azonban a szömörcefélékhez tartozik. A perui borsfa gyümölcsét, a rózsaszín borsot szent fának tekintették az ősi inkák. A bennszülött populációk a fa minden részét felhasználták, a rózsaszín borsfa gyümölcsét is beleértve, méghozzá gyógynövényes gyógyászati megoldások formájában. Enyhén gyümölcsös és borsos ízének köszönhetően a rózsaszín borssal akár az őrölt fekete bors is kiváltható húsok, mártások és egyéb ételek ízesítéséhez 

HASZNÁLATI MÓDOK

  • Készítsen belőle nyugtató masszázsolajat úgy, hogy egy-két csepp rózsaszínbors-olajat elkever a dōTERRA frakcionált kókuszolajával.
  • Ha szereti a fűszeres ízeket, próbálja ki a rózsaszín borsot a következő recepthez, amit elkészít.
  • Fokozza éberségét a rózsaszín bors pezsdítő aromájával.
  • A rózsaszín borssal akár a fekete borsot is helyettesítheti ételei ízesítéséhez.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Párologtatás: Cseppentsen három vagy négy cseppet egy tetszőleges párologtatóba.

Belsőleg: Hígítson fel egy csepp olajat 120 ml folyadékban.

Külsőleges alkalmazás: Vigyen fel belőle egy-két cseppet a kívánt területre. A bőrérzékenység minimálisra csökkentése érdekében hígítsa hordozóolajjal. További óvintézkedésekről alább olvashat.

FIGYELMEZTETÉS

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

5 Elemek
S1267

Megadott referenciák