Készleten

doTERRA Petitgrain 15 ml

15 285,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (1 019,00 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

Figyelem! Doterra cimke változás! Részletekért kattints ide!

 

Petitgrain

 

Latin név
Citrus aurantium

 

A Petitgrain esszenciális olaj a keserű narancs fáról jön, aminek hosszú történelme van a hagyományos egészségügyi gyakorlatban. Történelmileg tisztításra használták és használható belsőleg az immunrendszer és az idegrendszer egészségének segítésére. Tudományos bizonyítékok is alátámasztják ezeket a képességeit.

Háromféle esszenciális olaj van, ami kivonható a keserű narancs fából. A Petitgraint a levelekből és a gallyakból vonják ki.  A Neroli esszenciális olajat a virágokból vonják ki. A keserűnarancs olajat a gyümölcs héjából sajtolják ki.

A Petitgraint széles körben használják a parfümiparban. Használják sprayekben, testápolókban, kölnikben és egyéb illatokban. Növényi illata népszerűvé teszi a hölgyek és a férfiak körében is.

Az alapanyag Paraguayból származik. A doTerra Co-Impact Sourcing kezdeményezése keretében támogatják a vidéki közösségek fejlődését és bevételt biztosít a kistermelőknek. Ez a megközelítés egy gazdaságilag életképes alternatívája a tarvágásnak és védi a megmaradt foltjait az esőerdőknek kelet Paraguayban. 

 

3 Elemek
S0324

Megadott referenciák