Készleten

doTERRA Arborvitae (életfa olaj) illóolaj 5 ml

12 830,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (2 566,00 Ft / ml)
Leírás

Az „élet fájának” nevezett óriás tuja igen sokoldalú esszenciális olajat ad. A meleg és fás óriás tuja esszenciális olajat nyugtató és békés közérzetet teremtő tulajdonságai miatt előszeretettel alkalmazzák meditációs gyakorlatokhoz. Erőteljes tisztító és méregtelenítő hatóanyagokkal rendelkezik, természetes módon segít a bőrápolásban, és frissítő aromát kölcsönöz otthonának.

Elsődleges előnyök

  • A számtalan módon alkalmazható, sokoldalú óriás tuja esszenciális olaj használatával bőre tiszta és egészségtől ragyogó lesz.
  • Gyakran alkalmazzák meditációs gyakorlatokhoz, hogy hozzájáruljon a békés közérzethez és a megnyugváshoz.
  • Az óriás tuja olaj hatékony tisztító és méregtelenítő hatóanyagokat tartalmaz.
  • Az „élet fája” néven is szokták emlegetni, bővelkedik a jótékony tulajdonságokban, és jellegzetes fás, meleg és földes aromája van.

Érjen el magasabb tudatállapotot óriás tuja olajjal!

Az óriás tuja esszenciális olaj tökéletes hátteret szolgáltat a meditációhoz. Aromája egyszerre hat serkentőleg és kiegyensúlyozólag az emberre, miközben élénk lélekjelenlét és éberség érzetét is kelti. Alkalmazza meditációhoz, hogy segítsen elérnie a teljes éberség állapotát

Használati módok

  • Alkalmazza a csuklóján és a bokáján túrázás és egyéb kültéri programok előtt, hogy fokozza tettrekészségét
  • Adjon néhány csepp olajat egy vízzel töltött szórófejes üvegbe, és tisztítsa vele a háztartásában használt felületeke.
  • Kombinálja vörös cédrus és tömjén esszenciális olajokkal, és egy fás, meleg aromájú, házi készítésű kölnit kap.
  • Használja jógázáshoz, hogy a gyakorlatok közbeni éberséget és lélekjelenlétet serkentve magát az általános jógaélményt is fokozza.

Használati utasítás

Párologtatva: Cseppentsen három vagy négy cseppet egy tetszőleges párologtatóba.

Helyileg: Masszázshoz keverjen össze belőle öt cseppet 10 ml hordozóolajjal. Fürdőhöz keverjen össze belőle 5 cseppet 5 ml hordozóolajjal. Illatszerként keverjen össze belőle 1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. A termék felvitelét követő  legalább 12 órán át kerülje a napfényt vagy UV-sugárzást.

 

7 Elemek
60203844

Megadott referenciák