Önálló illóolajok

doTERRA Douglas Fir 5ml +

doTERRA Douglas Fir 5ml

11 490 Ft

S0458

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok raktáron!

doTERRA Douglas Fir 5ml

Bővebb leírás

Hozzáadás a kívánságlistához

Ennek a terméknek a megvásárlásával a jutalmad 114 hűségpont. A kosarad összesen 114 pontot fog tartalmazni, amit később ekkora értékű kuponra válthatsz be: 228 Ft.


Figyelem! Doterra cimke változás! Részletekért kattints ide!

A Duglászfenyő egy tűlevelű amely Észak Amerikában honos. Ezt a magas örökzöld fenyőfát gyakran használja a karácsonyfaipar. Van egyfajta citromos illata, ami édes és frissítő. A doTerra Duglászfenyő esszenciális olaj fenntartható módon Újzélandi fiatal növényekből ered, ahol erősen invazív fajnak számít és veszélyezteti az ökoszisztémát. Azáltal, hogy a doTerra begyűjti a fiatal Duglászfenyőket és esszenciális olaj készítésre használja fel őket, egyúttal segít abban a harcban, amely igyekszik megelőzni azt a környezeti hatást, hogy a duglászfenyő kiszorítsa a honos növényfajokat.

A Duglászfenyőnek egyedi kémiai összetétele van. Gazdag beta-pinénben, ami miatt tisztábbnak érezzük tőle a levegőt. Használható a bőr tisztítására is és pozitív hangulatot eredményez. Citrus olajjal keverve felemelő környezetet eredményez miközben frissíti a levegőt.

Compare