Készleten

doTERRA Douglas Fir 5ml

13 300,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (2 660,00 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

A duglászfenyő egy Észak-Amerika-szerte őshonos tűlevelű. Ennek a magas törzsű, örökzöld fenyőfélének frissítően édes aromája van, enyhe citromos beütéssel. Olaját a bőrre gyakorolt tisztító, fertőtlenítő hatásáért és a pozitív hangulat serkentésére használják. A doTERRA a duglászfenyő esszenciális olajat fenntartható módon Új-Zéland fiatalabb fáiból szerzi be, ahol a túlszaporodott fenyőpopulációk egyébként is veszélyeztetik az ország élővilágát. Azzal, hogy esszenciális olaját a fiatalabb fenyőkből nyeri ki, a doTERRA hozzájárul a térséget elárasztó fák környezeti hatásainak megfékezéséhez.

Elsődleges előnyök

  • Párologtatva az olaj könnyed, citromos illata ideális a konyhai vagy fürdőszobai levegő felfrissítésére.
  • Tisztító, fertőtlenítő tulajdonságait kihasználva természetes háztartási tisztítószerként is alkalmazható.
  • Az egyik leghasznosabb esszenciális olajként tartják számon, amely számtalan használati móddal és jótékony hatással kecsegtet.
  • Külsőleg alkalmazva pozitív hangulatot és légkört teremt, és hozzájárul használója kedélyállapotának javításához.
  • Az új-zélandi örökzöld fenyőkből kinyert duglászfenyő esszenciális olaj a bőrt is tisztítja, méregteleníti.

 

Felemelő felfrissülés duglászfenyő esszenciális olajjal

A citrusos és fás jegyeket ötvöző duglászfenyő esszenciális olaj aromája segít felemelő és pozitív légkört biztosítani. Ha pozitív hangulatot támogató légkört szeretne teremteni otthonában vagy a munkahelyén, párologtasson néhány csepp duglászfenyő esszenciális olajat. Egyedülálló kémiájának köszönhetően a duglászfenyő esszenciális olaj citrusos, fás és fűszeres esszenciális olajokkal is nagyszerű keveréket alkot.

Használati módok

  • Adjon egy csepp olajat arclemosójához, szappanjához vagy tusfürdőjéhez a még hatékonyabb tisztító hatásért és élénkítő aromáért.
  • Kombinálja a duglászfenyőt egy-két csepp kúszó fajdbogyó esszenciális olajjal, ha egy pihentető masszázsra vágyik egy hosszú munkanap végén.
  • Dörzsöljön egy-két csepp olajat a kezébe, és lélegezze be mélyen, hogy hozzájárulhasson a tiszta légutak és a könnyed légzés érzéséhez.
  • Kombinálja a duglászfenyő, a vadnarancs és a citrom vagy bergamott esszenciális olajokat, hogy egy olyan párologtatókeveréket kapjon, amely frissíti a levegőt, javítja a kedélyállapotot, és segíti az összpontosításban.
  • Tegyen egy-két csepp duglászfenyő esszenciális olajat a törlőkendőre, mielőtt áttörölné a konyhapultot vagy egy asztalt.

Használati utasítás

Párologtatva: Cseppentsen három vagy négy cseppet egy tetszőleges párologtatóba.

Helyileg: Masszázshoz keverjen össze belőle öt cseppet 10 ml hordozóolajjal. Fürdőhöz keverjen össze belőle 5 cseppet 5 ml hordozóolajjal. Illatszerként keverjen össze belőle 1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

3 Elemek
60204675

Megadott referenciák