Utolsó tételek raktáron

doTERRA Melissa 5ml

55 865,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (11 173,00 Ft / ml)
Leírás

Az egyik legritkább és legdrágább olajunk, az orvosi citromfű esszenciális olaj a jótékony hatások és használati módok széles körét kínálja. A hangulatra gyakorolt pozitív hatásainak köszönhetően már régóta használják külsőleg a feszültség és idegesség csillapítására. A citrombalzsam néven is ismert orvosi citromfű édes, friss, citrusos illatáról úgy tartották, hogy vonzza a méheket. Innen származik a „Melissa” elnevezés, amely görögül „méhet” jelent.

Elsődleges előnyök

  • Aromatikusan vagy külsőleg alkalmazva az orvosi citromfű esszenciális olaj segít ellazulni.
  • Az orvosi citromfű esszenciális olajat felemelő és élénkítő hatású, valamint általános érzelmi harmóniát teremtő, édes, friss és citrusos aromája miatt tartják különösen értékesnek.
  • Nyugtató és feszültségoldó tulajdonságai is közismertek.
  • Friss, édes, citrusos illatot áraszt.

 

A fiatalos bőr titka

Biztosítson élénkítő feltöltődést bőre számára az orvosi citromfű esszenciális olajjal. Adjon orvosi citromfű olajat hidratálókréméhez, illetve egy szórófejes palack vízhez, és permetezze az arcára. Ezzel a kis esszenciális olajos kiegészítéssel fiatalosabbnak érzi majd arcbőrét, és szellemileg is felfrissül.

Használati módok

  • Adjon az olajból hidratálókréméhez, illetve egy szórófejes palack vízhez, és permetezze az arcára a fiatalosabb bőrért és a szellemi felfrissülésért.
  • Kenjen az olajból a homlokára, a vállaira vagy a mellkasára a megnyugvást és az érzelmi harmóniát elősegítendő.
  • Egy-egy hosszú nap végén lazuljon el mind szellemileg, mind testileg, és kapcsolódjon ki egy orvosi citromfű olajjal végzett, kellemes masszázzsal.
  • Használja az orvosi citromfű esszenciális olajat lefekvés előtt, hogy pihentető légkört teremtsen.

Használati utasítás

Párologtatva: Cseppentsen három vagy négy cseppet egy tetszőleges párologtatóba.

Helyileg: Masszázshoz keverjen össze belőle öt cseppet 10 ml hordozóolajjal. Fürdőhöz keverjen össze belőle 5 cseppet 5 ml hordozóolajjal. Illatszerként keverjen össze belőle 1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

 

1 Elem
60204681

Megadott referenciák