Készleten

doTERRA Oregano Touch 10ml

8 865,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (886,50 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

A már Touch kiszerelésben is kapható oregánó az egyik legerőteljesebb és leghatékonyabb esszenciális olaj. Az oregánóolaj két legfőbb kémiai összetevője, a karvakrol és a timol fertőtlenítő tulajdonságokkal bír. A frakcionált kókuszolajjal hígított Oregano Touch tökéletes választás az érzékeny bőrűek számára. A doTERRA Oregano Touch keverék az oregánó esszenciális olaj tisztító, fertőtlenítő előnyeit egy kíméletes összetétel formájában és praktikus golyós kiszerelésben biztosítja.

Elsődleges előnyök

  • A sokoldalú golyós üveg gondoskodik az oregánó esszenciális olaj kényelmes felviteléről.
  • Tisztító, fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik, és akár egy pihentető masszázshoz is használható egy hosszú munkanap végén vagy megerőltető testmozgást követően.
  • Az oregánó esszenciális olaj olyan tisztító tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek a bőrhibák megjelenésének csökkentésében.
  • Kíméletes összetétellel biztosítja az oregánó esszenciális olaj tisztító, fertőtlenítő tulajdonságait.

Párosan jobb

Kíváncsi milyen olaj illik legjobban az Oregano Touch keverékhez? A borsmenta! Az oregánó és a borsmenta esszenciális olajok együttesen olyan hatást képesek kiváltani, amely hatékonyabb az önálló olajok által kínált tulajdonságoknál – ezt a hatást szinergizmusnak nevezzük. Amikor Oregano Touch keveréket használ, adjon hozzá borsmentaolajat is a még hatásosabb eredmény érdekében!

Használati módok

  • Masszírozza a talpába, és élvezze az oregánó esszenciális olaj előnyeit.
  • Alkalmazza az Oregano Touch keveréket célzottan a problémás területeken jelentkező bőrhibák csökkentésére.
  • Használja igény szerint bőre és körmei tisztító ápolásához: kenjen kis mennyiségű olajat a körömágykörnyéki bőrre, és finoman masszírozza be.
  • Vegyen egy kevés olajat a tenyerébe, és dörzsölje össze a tisztító-fertőtlenítő hatásért.
  • Még hatásosabb eredmény érdekében használja borsmentaolajjal párosítva.

Használati utasítás

Helyileg: Vigyen fel belőle egy-két cseppet a kívánt területre. A bőrérzékenység minimálisra csökkentése érdekében hígítsa a doTERRA frakcionált kókuszolajával. További óvintézkedésekről alább olvashat.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

4 Elemek
60204944

Megadott referenciák