Készleten

doTERRA Cedarwood / Cédrusfa illóolaj 15 ml

7 180,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (478,67 Ft / ml)
Leírás

Az intenzív árnyalatairól és meleg, fás illatáról ismert vörös cédrus esszenciális olaj jótékony hatások hosszú sorát kínálja. A vörös cédrus a legerőteljesebb kiegyensúlyozó hatást kiváltó olajok egyike, amellyel egy-egy hosszú nap végén nyugalmat árasztó légkört teremthet. A hideg éghajlati övben honos fafajta jellemzően a magas hegyoldalakat kedveli, és akár 30 méter magasra is megnő. A vörös cédrus esszenciális olaj pedig a fa nagyságát és erejét idéző vehemenciával biztosít számunkra jó közérzetet és vitalitást. Külsőleg alkalmazva a vörös cédrus esszenciális olaj tisztító hatást fejt ki. Emellett pedig masszázsterápiás célokra is gyakran alkalmazzák szellemi és testi pihenés és megnyugvás céljából.

Elsődleges előnyök

  • A vörös cédrus esszenciális olaj a szellem és a test számára egyaránt nyugtató és kiegyensúlyozó tulajdonságokat biztosít.
  • Kiegyensúlyozó tulajdonságainak köszönhetően testmozgás előtt alkalmazva gondoskodik a jó közérzetéről és a vitalitásáról, ami segít az összpontosításban.
  • A vörös cédrus olajának tisztító tulajdonságai a bőrhibák megjelenésének csökkentéséhez is hozzájárulnak.
  • A vörös cédrus esszenciális olaj kémiai összetételénél fogva rovarriasztóként is hatékonyan alkalmazható bármely évszakban.
  • Az ősi civilizációkban is évszázadokon át számtalan módon alkalmazták mind az olajat, mind magát a fát.

Bőrápolás és a vörös cédrus esszenciális olaj

Mindegy, hogy milyen arcápolási rutint követ éppen, a vörös cédrus esszenciális olajat gyorsan és könnyedén bele tudja építeni, és látványos eredményeket érhet el arcbőre számára. Arcápolási rutinja közben adjon egy-két csepp olajat tonizálójához vagy hidratálókréméhez, hogy bőre mindig tiszta és egészségtől sugárzó legyen.

Használati módok

  • Edzés előtt masszírozzon belőle egy-két cseppet a mellkasában, hogy kellően kiegyensúlyozott és összeszedett legyen.
  • Vigyen fel egy cseppet közvetlenül az érintett területre, hogy csökkentse a bőrhibák megjelenését.
  • Párologtassa a vörös cédrus esszenciális olajat otthonában, a munkahelyén vagy a dolgozószobájában párologtató készüléke segítségével, hogy segítsen növelni önbizalmát.
  • Használja egy hosszú nap végén, hogy érzelmi egyensúlyt és pihentető légkört teremtsen.
  • Állítsa össze saját, otthoni rovarriasztó készítményét doTERRA frakcionált kókuszolajból és vörös cédrus esszenciális olajból.

Használati utasítás

Párologtatva: Cseppentsen három vagy négy cseppet egy tetszőleges párologtatóba.

Helyileg: Masszázshoz keverjen össze belőle öt cseppet 10 ml hordozóolajjal. Fürdőhöz keverjen össze belőle 5 cseppet 5 ml hordozóolajjal. Illatszerként keverjen össze belőle 1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

3 Elemek
60203847

Megadott referenciák