Készleten

doTERRA Cedarwood / Cédrusfa illóolaj 15 ml

7 115,00 Ft 10% megtakarítás
6 404,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (426,93 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

Az intenzív árnyalatairól és meleg, fás illatáról ismert vörös cédrus esszenciális olaj jótékony hatások hosszú sorát kínálja. A vörös cédrus a legerőteljesebb kiegyensúlyozó hatást kiváltó olajok egyike, amellyel egy-egy hosszú nap végén nyugalmat árasztó légkört teremthet. A hideg éghajlati övben honos fafajta jellemzően a magas hegyoldalakat kedveli, és akár 30 méter magasra is megnő. A vörös cédrus esszenciális olaj pedig a fa nagyságát és erejét idéző vehemenciával biztosít számunkra jó közérzetet és vitalitást. Külsőleg alkalmazva a vörös cédrus esszenciális olaj tisztító hatást fejt ki. Emellett pedig masszázsterápiás célokra is gyakran alkalmazzák szellemi és testi pihenés és megnyugvás céljából.

ELSŐDLEGES ELŐNYÖK

• A vörös cédrus esszenciális olaj a szellem és a test számára egyaránt nyugtató és kiegyensúlyozó tulajdonságokat biztosít.

• Kiegyensúlyozó tulajdonságainak köszönhetően testmozgás előtt alkalmazva gondoskodik a jó közérzetéről és a vitalitásáról, ami segít az összpontosításban.

• A vörös cédrus olajának tisztító tulajdonságai a bőrhibák megjelenésének csökkentéséhez is hozzájárulnak.

• A vörös cédrus esszenciális olaj kémiai összetételénél fogva rovarriasztóként is hatékonyan alkalmazható bármely évszakban.

• Az ősi civilizációkban is évszázadokon át számtalan módon alkalmazták mind az olajat, mind magát a fát.

HASZNÁLATI MÓDOK

• Edzés előtt masszírozzon belőle egy-két cseppet a mellkasában, hogy kellően kiegyensúlyozott és összeszedett legyen.

• Vigyen fel egy cseppet közvetlenül az érintett területre, hogy csökkentse a bőrhibák megjelenését.

• Párologtassa a vörös cédrus esszenciális olajat otthonában, a munkahelyén vagy a dolgozószobájában párologtató készüléke segítségével, hogy segítsen növelni önbizalmát.

• Használja egy hosszú nap végén, hogy érzelmi egyensúlyt és pihentető légkört teremtsen.

• Állítsa össze saját, otthoni rovarriasztó készítményét doTERRA frakcionált kókuszolajból és vörös cédrus esszenciális olajból.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Párologtatva: Cseppentsen három vagy négy cseppet egy tetszőleges párologtatóba.

Helyileg: Masszázshoz keverjen össze belőle öt cseppet 10 ml hordozóolajjal. Fürdőhöz keverjen össze belőle 5 cseppet 5 ml hordozóolajjal.

Illatszerként keverjen össze belőle 1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal.

FIGYELMEZTETÉS

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. 

7 Elemek
S0151

Megadott referenciák