Önálló illóolajok

doTERRA Spikenard 5ml +

doTERRA Spikenard 5ml

24 900 Ft

S0463

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok raktáron!

doTERRA Spikenard 5ml

Bővebb leírás

Hozzáadás a kívánságlistához

Ennek a terméknek a megvásárlásával a jutalmad 249 hűségpont. A kosarad összesen 249 pontot fog tartalmazni, amit később ekkora értékű kuponra válthatsz be: 498 Ft.


Figyelem! Doterra cimke változás! Részletekért kattints ide!

A Nárdus a Valerian család egyik virágzó növénye, nagy magasságban él a Himalájában. A nárdusolajat a növény gyökeréből nyerik vízgőz desztillációval. Nagyra értékelik évszázadok óta, hagyományosan a mélyen tisztelt emberek felkenésére használták, valamint az ayurvédikus egészségügyi gyakorlatban is Indiában. Történelmileg a nárdust használták hangulat emelésre és relaxációhoz is.

A Nárdus elősegíti a tiszta, egészséges bőr kialakulását. Manapság az olaját elterjedten használják parfümökben és relaxáló masszázsolajokban a fás, dohos illata miatt. A nárdus olaj Nepálból származik, ahol a doTerra jövedelem forrást tud biztosítani az aratóknak és a desztillálóknak a távoli területeken ahol begyűjtik az alapanyagot. Ezen felül támogatja a vidéki közösségeket különböző fejlesztési projektekkel a Co-Impact Sourcing kezdeményezés keretében.

Compare