Készleten

doTERRA Clary Sage / Muskotalyzsálya illóolaj 15 ml

18 315,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (1 221,00 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

A csillapító és ellazító tulajdonságairól ismert muskotályzsálya esszenciális olajat legszélesebb körben enyhítő és nyugtató hatásai miatt alkalmazzák. Emellett még a kiegyensúlyozott kedélyállapothoz is nagyban hozzá tud járulni. A muskotályzsálya olajának legfőbb kémiai összetevője az észterek csoportjához tartozó linalil-acetát, amitől ez az egyik legerőteljesebb pihentető, nyugtató és kiegyensúlyozó hatású esszenciális olajunk.

Elsődleges előnyök

  • Az egyik legerőteljesebb nyugtató és kiegyensúlyozó hatású esszenciális olajként a muskotályzsálya aromatikusan és helyileg alkalmazva is számos előnyt kínál
  • A muskotályzsálya esszenciális olaj a doTERRA havi ciklust támogató szabadalmazott keveréke, a ClaryCalm fő összetevői közé tartozik
  • Már a középkorban is alkalmazták a bőrre gyakorolt kedvező hatásai miatt, és a külsőleges használattal járó előnyök tekintetében a mai napig népszerű maradt
  • A muskotályzsálya olaja kellemesen ellazít, amivel nagyszerűen előkészíti a pihentető éjszakai alvást
  • Külsőleg alkalmazva enyhítő hatásával nyugtatja a bőrt, valamint segít megőrizni a haj és a fejbőr egészséges küllemét

 

Muskotályzsálya nőknek

A muskotályzsálya esszenciális olaj a doTERRA havi ciklust támogató szabadalmazott keveréke, a ClaryCalm™ fő összetevői közé tartozik. Ez az egyik legerőteljesebb pihentető, nyugtató és érzelmi egyensúlyt teremtő esszenciális olaj. A muskotályzsályának kellemes, gyógynövényes és enyhén virágos aromája van, amely segíti a felfokozott érzelmek lecsillapítását és kiegyensúlyozását. Menstruációs ciklusa alatt enyhítő masszázsként dörzsöljön három-öt csepp olajat a hasi területbe.

Használati módok

  • Próbálja a muskotályzsályát az alvás előtti rutinjába is beépíteni, és tegyen belőle egy-két cseppet a párnájára.
  • A doTERRA frakcionált kókuszolajával keverve használja masszázshoz, illetve bőrnyugtató és -fiatalító hatásaiért.
  • A menstruációs ciklusa alatt jelentkező diszkomfortérzet csillapítása érdekében alkalmazza a muskotályzsálya esszenciális olajat enyhítő masszázsként az érintett hasi területbe dörzsölve.
  • Adjon egy-két csepp muskotályzsálya esszenciális olajat hajsamponjához és kondicionálójához, hogy fokozza vele a hatékonyságukat.
  • Párologtasson muskotályzsályát más olajokkal, például grépfrúttal és zöldcitrommal együtt, hogy olyan egyedi keverékeket kapjon, amelyek kellemesen nyugtató tulajdonságokat kínálnak.

Használati utasítás

Párologtatva: Cseppentsen három vagy négy cseppet egy tetszőleges párologtatóba.

Helyileg: Masszázshoz keverjen össze belőle öt cseppet 10 ml hordozóolajjal. Fürdőhöz keverjen össze belőle 5 cseppet 5 ml hordozóolajjal. Illatszerként keverjen össze belőle 1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

5 Elemek
60204696

Megadott referenciák