Készleten

doTERRA Cypress / Ciprusfa illóolaj 15 ml

8 120,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (541,33 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

A magas törzsű, örökzöld ciprusfa ágaiból nyert ciprus esszenciális olaj tiszta aromája energizáló és frissítő hatású. A bőrre gyakorolt jótékony hatásai miatt a ciprusolaj a sparészlegek és masszázsterapeuták közkedvelt alapanyaga. Népszerű masszázsolaj, ugyanis képes a kedélyeket kiegyensúlyozni és fokozni is egyszerre. A ciprusolaj üdítő, fás aromája ellazít, és serkenti a vitalitást. Citrusos olajokkal párosítva különösen magával ragadó aromát alkot!

Elsődleges előnyök

  • Vitalitásfokozó és energiával feltöltő jellemzői miatt a ciprusolajat aromatikus és külsőleges alkalmazás mellett kínált előnyei miatt egyaránt előszeretettel használják.
  • A ciprusolaj segít a zsíros bőrrel járó tünetek kezelésében.
  • Számos egyéb alkalmazási módja mellett a ciprus esszenciális olajat többek között regeneráló és felemelő hatású aromájáért használják.
  • A közérzetre gyakorolt serkentő, mégis kiegyensúlyozó hatása miatt jól hasznosítható hangulatkezelési célokra.
  • Fiatalító hatású aromájának és a bőrre gyakorolt jótékony tulajdonságainak köszönhetően a ciprus esszenciális olajat sparészlegek és masszázsterapeuták is széles körben alkalmazzák.

Zsíros bőrre használjon ciprus esszenciális olajat!

A zsíros bőr sok ember számára jelent problémát. Ha szeretné csökkenteni a zsíros bőrrel járó fénylő arcbőr kellemetlen velejáróit, építse be napi rutinjába a ciprusolaj használatát. Adjon egy-két csepp ciprusolajat tonizáló készítményéhez, hogy megszüntesse a zsírosan fénylő bőrfelszínt, és javítsa megjelenését. Ezzel a módszerrel bőre egészségtől ragyogó lesz.

Használati módok

  • Egy-egy hosszabb távú futás előtt alkalmazza a ciprus esszenciális olajat lábfején és lábszárán, hogy feltöltse energiával.
  • Adjon egy-két csepp ciprusolajat tonizáló készítményéhez, hogy segítsen a zsíros bőrrel járó tünetek kezelésében.
  • Párologtasson három csepp ciprusolajat három csepp zöldcitrommal keverve, hogy egy élénkítő illatkombinációt kapjon.
  • Adja fél csésze keserűsó és egy csepp ciprusolaj elegyét egy kád forró fürdőhöz, ha pihentető, ellazító élményre vágyik.

Használati utasítás

Párologtatva: Cseppentsen három vagy négy cseppet egy tetszőleges párologtatóba.

Helyileg: Masszázshoz keverjen össze belőle öt cseppet 10 ml hordozóolajjal. Fürdőhöz keverjen össze belőle 5 cseppet 5 ml hordozóolajjal. Illatszerként keverjen össze belőle 1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal.

5 Elemek
60211107

Megadott referenciák