Készleten

doTERRA Melaleuca - Teafa illóolaj 15 ml

9 450,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (630,00 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

A gyakran „melaleuca” néven is emlegetett teafa esszenciális olaj több mint 92 különböző vegyületből áll, és végtelen sok alkalmazási módot kínál. Az ausztrál őslakosok évszázadokon át használták a teafa levelét. Péppé zúzták, és közvetlenül a bőrön alkalmazták hűsítő hatásáért. A teafaolaj legszélesebb körben tisztító, fertőtlenítő tulajdonságairól híres. Használatával mind a körmök, mind a bőr tisztább és ápoltabb lesz, valamint az egészséges arcbőr megőrzéséhez is hozzájárul. A teafa esszenciális olajat gyakran használják alkalmanként előforduló bőrirritációk enyhítésére és a bőr megnyugtatására.

Elsődleges előnyök

  • Tisztító, fiatalító hatásaival köztudottan revitalizáló felfrissülést biztosít a bőr számára.
  • A teafa esszenciális olaj olyan jótékony tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek a bőrhibák megjelenésének csökkentésében.
  • Erősítő és fiatalító hatással van a hajra, a bőrre és a körmökre.
  • A teafa esszenciális olaj hozzájárul a levegő tisztításához és felfrissítéséhez, miközben elűzi a kellemetlen szagokat.

A makulátlan bőr titka

A teafaolaj bőrtisztító és tonizáló tulajdonságait először Ausztrália őslakosai ismerték fel. És a mai napig sokan használják a teafa vagy más néven melaleuca esszenciális olajat ugyanezért. Adjon egy-két csepp teafaolajat arclemosójához vagy hidratálókréméhez a még intenzívebb tisztító hatás érdekében. Ha a teafa esszenciális olaj használatát mindennapos bőrápolási rutinja részévé teszi, segíteni fog, hogy bőre tiszta, egyenletes tónusú és egészségtől sugárzó legyen!

Használati módok

  • Alkalmanként előforduló bőrirritációk esetén vigyen fel egy-két csepp teafaolajat az érintett területre.
  • Adjon egy-két cseppet az arclemosójához, hogy erősítse vele a tisztító tulajdonságait, vagy vigyen fel belőle az arcára borotválkozás után.
  • Zuhanyzás után alkalmazza kéz- és lábkörmein, hogy megtisztítsa és egészséges megjelenést kölcsönözzön körmeinek.
  • Párosítsa a teafát vörös cédrus esszenciális olajjal, és alkalmazza élénkítő, borotválkozás utáni olajkeverékként.

Használati utasítás

Párologtatva: Cseppentsen három vagy négy cseppet egy tetszőleges párologtatóba.

Helyileg: Vigyen fel belőle egy-két cseppet a kívánt területre. A bőrérzékenység minimálisra csökkentése érdekében hígítsa a doTERRA frakcionált kókuszolajával. További óvintézkedésekről alább olvashat.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

9 Elemek
60204660
2020-05-27

Megadott referenciák