Utolsó tételek raktáron

doTERRA Blue Tansy 5ml

52 020,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (10 404,00 Ft / ml)
Leírás

A kék varádics vagy marokkói varádics egy sárga virágú, egynyári, mediterrán növény, amely Marokkó északi részén terem. A varádics virága csupa olyan kémiai összetevőt tartalmaz, amellyel bőre képtelen lesz betelni! A kék varádics egyik ilyen kémiai összetevője a kamazulén, amely nyugtatja a bőrt, és ez adja az esszenciális olaj jellegzetes indigókék színét is. Ez az esszenciális olaj köztudottan hozzájárul a bőrhibák megjelenésének csökkentéséhez, miközben nyugtató hatással is van a bőrre. Cseppentsen belőle kedvenc bőrápolási termékeihez vagy egy kád forró fürdőhöz, illetve masszírozza a bőrébe, és élvezze nyugtató hatásait.

Elsődleges előnyök

  • A doTERRA számos keverékének fő összetevői közé tartozik, megtalálható például a doTERRA Balance és Deep Blue keverékekben is.
  • A kék varádics zamatos, enyhén gyümölcsös illata párologtatva különleges hangulatjavító tulajdonságokat fejt ki, amelyek hozzájárulnak a pozitív légkör megteremtéséhez.
  • Számtalan egyéb felhasználási módja mellett a kék varádics bőrön alkalmazva nyugtató hatást fejt ki.
  • A gyáriparban is előszeretettel használják természetes aromája és értékes indigókék színe miatt, amely természetes festékanyagként szolgál.

Jótékony kékség

Tudta, hogy…? A kék varádics egyben a doTERRA Deep Blue keverék egyik legfontosabb alkotóeleme is! A kék varádics esszenciális olaj enyhítő tulajdonságai, ahogy a doTERRA Deep Blue termékcsalád is, hozzájárulnak a test megnyugtatásához és hűsítéséhez egy-egy hosszabb tevékenységet vagy megerőltető testmozgást követően. Frakcionált kókuszolajhoz vagy a testápolójához keverve masszírozza a bőrébe egy hosszú munkanap vagy intenzív testmozgás után, hogy hozzájárulhasson teste természetes regenerálódásához.

Használati módok

  • Nyugtató hatása kamatoztatása érdekében alkalmazzon kék varádics esszenciális olajat enyhébb bőrirritációk kezeléséhez.
  • Tegyen belőle egy-két cseppet testápolójába, és alkalmazza egy helyreállító masszázshoz egy-egy hosszú, nehéz nap vagy megerőltető testmozgás után.
  • Adjon belőle egy cseppet kedvenc hidratálókréméhez vagy arclemosójához, és alkalmazza helyileg a bőrhibák megjelenésének csökkentése vagy a bőrirritációk enyhítése érdekében.
  • Párologtassa a kék varádics esszenciális olajat párologtató készüléke segítségével, hogy pozitív, felemelő légkört teremtsen.
  • Kísérletezzen, és alkossa meg saját keverékeit! A kék varádicshoz remekül illik a muskátli, a muskotályzsálya, a petitgrain, a levendula, a borókabogyó, a fodormenta és az ilang ilang esszenciális olaj is.

Használati utasítás

Párologtatva: Cseppentsen három vagy négy cseppet egy tetszőleges párologtatóba.

Helyileg: Masszázshoz keverjen össze belőle öt cseppet 10 ml hordozóolajjal. Fürdőhöz keverjen össze belőle 5 cseppet 5 ml hordozóolajjal. Illatszerként keverjen össze belőle 1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

2 Elemek
60204445

Megadott referenciák