Készleten

doTERRA Peppermint Beadlet / Borsmenta gyöngyöcskék 125 db

6 825,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (54,60 Ft / db)
Leírás

Egy egyedülálló, exkluzív eljárás segítségével a doTERRA praktikus, lágy, vegetáriánus gyöngyöcskékbe zárta a borsmenta esszenciális olaj valamennyi jótékony hatását. Minden gyöngyöcske egy apró, frissítő, borsmentás ízbombaként oldódik fel a szájban, miközben a tiszta borsmenta esszenciális olaj hűsítő aromájának belégzésével élénkíti az érzékeket.

Elsődleges előnyök

  • Frissítő, borsmentaolajos bombaként pattan szét a szájban, felélénkítve az érzékeket.
  • A kényelmes, gyöngyöcskés kiszerelés tökéletes megoldást biztosít, hogy az olaj a táskájában is mindig kéznél legyen, ha út közben hirtelen szüksége lenne rá.
  • Hozzájárul a jobb szájhigiéniához.
  • Csillapítja az alkalmanként fellépő hasi diszkomfortérzetet.

 

Az úton töltött napok nélkülözhetetlen kiegészítője.

A doTERRA borsmenta gyöngyöcskék egyik legnagyobb előnye, hogy egyszerű és kényelmes formában biztosítják a borsmenta esszenciális olaj valamennyi jótékony hatását. A borsmenta gyöngyöcskékkel gyerekjáték a borsmentaolaj útközbeni használata. Bárhol, bármikor. Tartson egy üveggel az autójában, a táskájában vagy gyermeke hátizsákjában!

Használati módok

  • Az üde leheletért hagyja, hogy a gyöngyöcske feloldódjon a szájában.
  • Fogyassza étkezések után a szájhigiénia támogatása érdekében.
  • Utazás közben mindig tartson magánál egy üveggel, hogy csillapítsa az alkalmanként fellépő gyomorpanaszokat, émelygést és a mozgó járműben jelentkező rosszullét tüneteit.
  • Tartsa ezeket a praktikus gyöngyöcskéket a táskájában vagy gyermeke hátizsákjában arra az esetre, ha útközben jól jönne egy kis megerősítő támogatás.

Használati utasítás

Igény szerint fogyasszon el egy gyöngyöcskét.

Figyelmeztetés

Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Hűvös, száraz helyen tartandó.

6 Elemek
60204468

Megadott referenciák