Utolsó tételek raktáron

doTERRA Thyme - Kakukkfű illóolaj 15 ml

17 735,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (1 182,33 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

A középkorban kakukkfűvel vértezték fel a lovagokat és a harcosokat, mielőtt csatába indultak volna, mivel úgy hitték, abból bátorságot meríthetnek. Az ókori görögök fürdőkhöz használták és templomaikban füstölőként égették a kakukkfüvet, míg az egyiptomiak hagyományos szertartásaikhoz használták fel. Napjainkban a kakukkfű népszerű konyhakerti fűszernövény, és világszerte mindenütt megtalálható a háztartásokban. Próbálja ki, és adjon kakukkfű esszenciális olajat húspácokhoz és sós-fűszeres jellegű előételekhez a friss, fűszeres ízhatásért!

Elsődleges előnyök

  • Friss, fűszeres aroma jellemzi.
  • Kakukkfű esszenciális olajjal gazdagíthatja kedvenc sós-fűszeres jellegű ételei ízvilágát, és akár szárított kakukkfű helyett is használhatja.
  • Külsőleg alkalmazva tisztítja és méregteleníti a bőrt.
  • Remekül illik húspácokhoz, sós-fűszeres ízű előételekhez, kenyérfélékhez és sok egyébhez!

Főzés kakukkfű esszenciális olajjal

Az esszenciális olajok hatóereje sokkal intenzívebb, mint a szárított fűszereké vagy egyéb aromáké, így már a legcsekélyebb mennyiségben alkalmazva is szédületes ízhatást képesek kölcsönözni az ételeknek. Ha tehát főzés közben kakukkfű esszenciális olajat használ, az a legjobb, ha a „fogpiszkálós” módszert alkalmazza: mártsa egy tiszta fogpiszkáló végét az olajosüvegbe, majd keverje a többi hozzávalóhoz. Miután alaposan elkeverte az ételben, kóstolja meg, hogy szükség lesz-e még több olajra vagy sem.

Használati módok

  • Adjon egy-két csepp olajat hús- és előételekhez a friss, fűszeres ízért.
  • Fűszerkészletében legyen mindig egy üveg kakukkfű esszenciális olaj is kéznél.
  • Használja friss vagy szárított kakukkfű helyett.
  • Hígítsa frakcionált kókuszolajjal, és használja célzottan egy-egy bőrfelületen, hogy tisztítsa és egészségtől ragyogóvá tegye bőrét.

Használati utasítás

Párologtatva: Cseppentsen három vagy négy cseppet egy tetszőleges párologtatóba.

Belsőleg: Hígítson fel egy csepp olajat 125 ml folyadékban, vagy vegyen be egy zöldségkapszulát.

Helyileg: Hígítsa a doTERRA frakcionált kókuszolajával, majd vigye fel a kívánt területre. További óvintézkedésekről alább olvashat.

1 Elem
60204699

Megadott referenciák