Utolsó tételek raktáron

doTERRA Habzó kézmosó (2 db)

17 150,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (18,13 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

Habzó kézmosó (2 db) 

A természetüknél fogva biztonságos, dōTERRA CPTG™ (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) esszenciális olajok erejét magában hordozó dōTERRA OnGuard habzó kézmosó az egyik legnépszerűbb szabadalmazott dōTERRA esszenciálisolaj-keverék védelmet nyújtó előnyeit kínálja. A dōTERRA OnGuard habzó kézmosó tisztítja és puhítja a kezeket, miközben az esszenciális olajok élénkítő aromájának köszönhetően friss és citrusosan tiszta illatot hagy maga után a kezén.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Adagolja kezébe a habot a dōTERRA OnGuard habadagolót egyszer vagy kétszer lenyomva. Habosítsa fel meleg vízzel, majd alaposan öblítse le.

FIGYELMEZTETÉS

Csak külső használatra. Ügyeljen arra, hogy ne kerüljön kapcsolatba a szemével és sérült bőrfelülettel. Száraz, hűvös helyen, közvetlen napfénytől védve tárolandó. 

ELSŐDLEGES ELŐNYÖK

• A gyengéd tisztító és bőrpuhító anyagok megtisztítják és puhítják a kezeket a nap folyamán anélkül, hogy kiszárítanák vagy irritálnák az érzékeny bőrt.

• A bőr érzékeny nedvességzáró rétegeinek megóvása érdekében a dōTERRA OnGuard habzó kézmosó kiegyensúlyozott pH-jú.

• A dōTERRA OnGuard fűszeres és citrusos aromája élénkítő hatást gyakorol az érzékekre használat közben és azt követően is.

• A tisztító hatást a dōTERRA OnGuard esszenciális olajok ereje fokozza, ezáltal új szintre emeli, és minden más kereskedelmi márkajelzésű terméktől megkülönbözteti azt.

473ml

1 Elem
S0063

Megadott referenciák