Utolsó tételek raktáron

doTERRA Folyékony mosószer 947 ml

16 800,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (17,74 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

A doTERRA On Guard mosószer hatszoros koncentrátumú, amely a doTERRA On Guard Védelmet nyújtó keverék és bioeredetű enzimek erejét felhasználva veszi célba és távolítja el a foltokat, hogy ruhái lenyűgözően tiszták legyenek. A kis üvegben hatalmas erő rejlik – 10 ml doTERRA On Guard esszenciális olajat tartalmaz, és akár 64 adag ruha kimosásához elegendő! A mosható anyagok esetében minden hőmérsékleten színkímélő, valamint nem tartalmaz szintetikus illatanyagokat, festékeket és méreganyagokat sem, így egész családja számára és a környezet szempontjából is biztonságos megoldás.

Elsődleges előnyök

  • Egyedülálló, természetes alapú, bioeredetű enzimkeverék.
  • A kivételes összetételnek köszönhetően az esszenciális olaj aromája és hatékonysága maximális erősségű – kíméletlen a foltokkal és szennyeződésekkel szemben, ugyanakkor a felületaktív anyagok/enzimek enyhe aromája lehetővé teszi a doTERRA On Guard esszenciálisolaj-keverék aromatikus potenciáljának teljes kibontakozását.
  • Mostantól még több doTERRA On Guard esszenciális olaj minden üvegben.
  • Az erőteljes, hatékony formula akár 64 adag ruhához elegendő.

 

Teljes összetevőlista

 

Vadnarancs héjából, szegfűszegből, fahéj kérgéből, eukaliptusz leveléből és rozmaring leveléből/virágából kivont esszenciális olajok.

 

Használati módok

  • Egészítse ki tisztítószeres szekrénye tartalmát az On Guard mosószerrel, amely egy mérgező anyagoktól mentes alternatívát kínál a folteltávolításhoz.
  • Ha ruháinak egy kis aromatikus felfrissítésre van szüksége, élénkítse fel őket az On Guard friss, tiszta illatával.
  • Tegye otthonát vegyszermentessé – váltson On Guard mosószerre! Az összetétel festékanyagoktól, szintetikus illatanyagoktól és méreganyagoktól mentes – így a mosás még élvezetesebbé válhat.
  • További előnyökért használja a teljes On Guard termékcsaláddal együtt.

Használati utasítás

Nagy hatékonyságú (HE) mosógép: ¼ kupak (1 evőkanál)

Hagyományos mosógép: ½ kupak (2 evőkanál)

Erősen szennyezett ruhákhoz szükség szerint adjon többet.

Folteltávolítás: Vigyen fel kis mennyiségű mosószert közvetlenül a foltra. Hagyja állni 3–10 percig; mossa ki előírás szerint. Nagyon makacs foltok esetén még a ruha megszáradása előtt vigye fel újra a mosószert, és ismételje meg a mosási ciklust. A mosás megismétlése után hagyja megszáradni a ruhát az esetleges további foltkezelés előtt. Mint minden folteltávolítás esetén, használat előtt egy kisebb részen kipróbálva ellenőrizze az anyag színtartó képességét.

1 Elem
39020001

Megadott referenciák