Készleten

doTERRA On Guard™ Mouth Wash 473ml

8 770,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (18,54 Ft / ml)
Leírás

A fogak és az íny tisztán tartására megalkotott doTERRA On Guard szájvíz alkoholmentes, felfrissíti a leheletet, valamint elősegíti a szájüreg általános higiéniáját. A szabadalmazott, CPTG minősítésű doTERRA On Guard esszenciálisolaj-keverék erőteljes tulajdonságai a vadnarancs, a szegfűszeg, a fahéj, az eukaliptusz, a rozmaring és a mirha előnyeit egyesítve támogatják a szájüreg általános integritását. A hagyományos fogmosás és fogselyemhasználat mellett egészítse ki szájápolási rutinját a doTERRA On Guard szájvíz használatával a szájüreg általános integritása és a hosszan tartó friss lehelet érdekében.

Elsődleges előnyök

  • A vadnarancs, a szegfűszeg, a fahéj, az eukaliptusz és a rozmaring alkotta szabadalmazott doTERRA On Guard esszenciálisolaj-keverék tisztítja és nyugtatja a szájüreget.
  • A miswakkivonat segít tisztán tartani a fogakat a plakk túlzott felhalmozódásának csökkentése révén.
  • Étkezések után használja a doTERRA On Guard szájvizet az üde lehelet és a ragyogó mosoly érdekében.
  • Használja a doTERRA On Guard szájvizet az egészséges fogakért és az íny integritásáért.

 

Teljes összetevőlista

Víz (aqua), xilitol, glicerin, ciklodextrin, citrus aurantium dulcis (narancs) héjából kivont olaj, eugenia caryophyllus (szegfűszeg) bimbójából kivont olaj, cinnamomum zeylanicum (fahéj) kérgéből kivont olaj, cinnamomum zeylanicum (fahéj) leveléből kivont olaj, eucalyptus globulus (eukaliptusz) leveléből/ágából kivont olaj, rosmarinus officinalis (rozmaring) leveléből/szárából kivont olaj, gaultheria procumbens (kúszó fajdbogyó) leveléből/szárából kivont olaj, mentha piperita (borsmenta) leveléből/szárából kivont olaj, commiphora myrrha (mirha) olaj, salvadora persica (miswak) kérgének/gyökerének kivonata, siraitia grosvenorii (szerzetesek körtéje) gyümölcskivonat, nátrium-klorid (konyhasó), nátrium-citrát, benzoesav, citromsav

Használati módok

  • Tartsa a mosdókagyló mellett, vagy tárolja a fürdőszobaszekrényben, hogy mindig kéznél legyen.
  • A legjobb eredmény érdekében használja minden reggel és este fogmosás után.
  • Alkalmazza szükség szerint, amikor egy kis plusz támogatásra vágyik.
  • Használja az On Guard személyes higiéniai termékcsalád többi tagjával együtt.

 

Használati utasítás

Használat előtt alaposan felrázandó. Öblögessen a doTERRA On Guard szájvízzel alaposan, 60 másodpercig. Használja minden reggel és este, miután fogat mos a doTERRA On Guard fogkrémmel.

Figyelmeztetés

Ne nyelje le. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ne használja, ha sérült vagy hiányzik a csomagolás biztonsági lezárása.

3 Elemek
60207994

Megadott referenciák