Készleten

Prouvé Matt szájceruza Érzéki piros 2,4g

3 190,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

Hogyan hangsúlyozhatod ajkaidat francia stílusban?

Természetes elegancia egy kis lazasággal, frissességgel és csillogással minden napszakban. Régóta köztudott, hogy a francia nők tökéletesen ki tudják emelni szépségüket a smink segítségével, miközben külsejük természetes marad. Az egyik titkuk a rúzs. Korra való tekintet nélkül használják és jól tudják, hogy így stílusos és nőies lesz a megjelenésük. Ez a sminkjük alapja - hétköznap és rendkívüli alkalmakkor. A MATTE STYLIST LIP PENCIL új szájceruzánkkal tartós, franciás stílusú szájsminket készíthetsz.

Amiért beleszeretsz: azért, mert könnyed és magas pigmenttartalmú összetételének köszönhetően könnyű lesz tökéletes szájsminket készíteni. A ceruza formájú matt rúzs tökéletesen fed és precízen kitölti az ajkakat az intenzív színekkel.

Mi ejt rabul benne: hosszantartó hatás, amely hosszú órákon át elegáns, selymes fényt biztosít az ajkaknak.

Hogyan használd: csavard ki a stiftet és lendületes mozdulattal fesd ki az ajkakat. A tökéletes hatás eléréséhez egyetlen réteg is elég. Könnyen alkalmazható és nem igényel hegyezést.

Mit érdemes még róla tudni: A matt szájceruza növényi olajokat (pl. fügekaktuszból) és növényi viaszokat (pl. Carnauba és Candelilla) tartalmaz, amelyek megakadályozzák a bőrhám vízveszteségét, javítják a száj bőrének vízellátását és puhaságát. Védik azt a külső tényezők káros hatásaitól is.

Mi biztosít további védelmet: a rendkívül gyengéd összetétel. Érzékeny bőrűek is használhatják.

5 Elemek
S2098

Megadott referenciák