Készleten

Prouvé Folyékony eyeliner 4ml

3 289,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (822,25 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

Hogyan használjuk? Az ecsetet folytonos mozdulattal húzva rajzoljon vonalat a felső szempillák vonalában. Várjon egy pillanatot, hogy a festék megszáradjon.

Hogyan rajzoljuk tökéletes vonalat a szemhélyra? Ha időtálló és hihetetlenül látványos vonalat szeretne viselni szemhéján, válassza FOLYÉKONY EYELINERünket. Segítségével rendkívül precízen lehet kihúzni a szemhéj vonalát - mintha igazi művész ecsete húzná. Tökéletes és hosszantartó sminket biztosít akár 12 órán át.

Amiért beleszeretsz: azért, mert vízálló, nem oldják a légköri hatások és a sebum. Remek szolgálatot tesz mind hőségben, mind zivatar idején. Különlegesen kidolgozott összetétele megakadályozza a vonal elkenődését. A nagy mennyiségű pigmentnek köszönhetően foltok és hiányosságok nélkül teszi lehetővé a vonal kihúzását,amely így nem halványodik el és egész nap ugyanolyan intenzív marad.

Ami elkápráztat: A hajlékony szálú, puha ecset vastagsága és hossza révén könnyen és precízen használható. Vékony és vastag vonalat egyaránt húzhat vele. A különleges applikátor révén a megfelelő mennyiségű kozmetikum kerül az ecsetre, hogy egy mozdulattal rajzolhasson határozott vonalat.

Mit érdemes még róla tudni: az eyelinert szemész közreműködésével vizsgálták. Gyengéd, illatmentes összetételének köszönhetően érzékeny szemű és kontaktlencsét viselő személyek is alkalmazhatják. Puha ecsete nem irritálja a szemhéj érzékeny bőrét.

Hogyan használjuk: Az ecsetet folytonos mozdulattal húzva rajzoljon vonalat a felső szempillák vonalában. Várjon egy pillanatot, hogy a festék megszáradjon.

6 Elemek
S2193

Megadott referenciák