Prouvé Folyékony eyeliner 4ml
   Prouvé Folyékony eyeliner 4ml

   Prouvé Folyékony eyeliner 4ml

   3 980 Ft

   (995 Ft / ml)

   ÁFÁ-val
   Készleten

   Intenzív fekete

   A tökéletesen fedő eyeliner különleges ecsettel teszi lehetővé a vonal precíz megrajzolását. Vízálló és a légköri hatások próbáját is kiállja, tartós hatást biztosít akár 12 órán át. Gyengéd összetételének köszönhetően érzékeny szemű és kontaktlencsét viselő személyek is alkalmazhatják.

   Mennyiség:
   • GLS Házhozszállitás 20.000 Ft felett ingyenesGLS Házhozszállitás 20.000 Ft felett ingyenes GLS csomagpont 15.000 Ft felett ingyenes

   Hogyan használjuk? Az ecsetet folytonos mozdulattal húzva rajzoljon vonalat a felső szempillák vonalában. Várjon egy pillanatot, hogy a festék megszáradjon.

   Hogyan rajzoljuk tökéletes vonalat a szemhélyra? Ha időtálló és hihetetlenül látványos vonalat szeretne viselni szemhéján, válassza FOLYÉKONY EYELINERünket. Segítségével rendkívül precízen lehet kihúzni a szemhéj vonalát - mintha igazi művész ecsete húzná. Tökéletes és hosszantartó sminket biztosít akár 12 órán át.

   Amiért beleszeretsz: azért, mert vízálló, nem oldják a légköri hatások és a sebum. Remek szolgálatot tesz mind hőségben, mind zivatar idején. Különlegesen kidolgozott összetétele megakadályozza a vonal elkenődését. A nagy mennyiségű pigmentnek köszönhetően foltok és hiányosságok nélkül teszi lehetővé a vonal kihúzását,amely így nem halványodik el és egész nap ugyanolyan intenzív marad.

   Ami elkápráztat: A hajlékony szálú, puha ecset vastagsága és hossza révén könnyen és precízen használható. Vékony és vastag vonalat egyaránt húzhat vele. A különleges applikátor révén a megfelelő mennyiségű kozmetikum kerül az ecsetre, hogy egy mozdulattal rajzolhasson határozott vonalat.

   Mit érdemes még róla tudni: az eyelinert szemész közreműködésével vizsgálták. Gyengéd, illatmentes összetételének köszönhetően érzékeny szemű és kontaktlencsét viselő személyek is alkalmazhatják. Puha ecsete nem irritálja a szemhéj érzékeny bőrét.

   Hogyan használjuk: Az ecsetet folytonos mozdulattal húzva rajzoljon vonalat a felső szempillák vonalában. Várjon egy pillanatot, hogy a festék megszáradjon.

   S2193
   5 Elemek

   Megadott referenciák

   Hozzászólások (0)
   Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

   Prouvé Folyékony eyeliner 4ml

   3 980 Ft

   (995 Ft / ml)

   ÁFÁ-val