Nincs raktáron

Prouvé Mosogatózselé dizájner adagolóval 500ml

2 550,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (5,10 Ft / ml)
Leírás

Amiért beleszeretsz: A kéz kíméléséért. Nem kell, hogy kesztyűben mosogass, mert a mi mosogatózselénk hidratáló anyagokat tartalmaz.

Ki mosogat ma? A barátokkal vagy a családtagokkal együtt főzni nagy öröm. Csak az a baj, hogy minden egyes étkezés után ott tornyosulnak a piszkos edények. De ne veszítsd el az étvágyadat, mert már egy csepp sűrű WASHING UP GEL könnyedén eltávolítja a zsírt, az ételmaradékokat és más szennyeződéseket. Rendkívül hatékony, kiadós és biztonságos a legfinomabb porcelán esetében is.

Amiért beleszeretsz: A kéz kíméléséért. Nem kell, hogy kesztyűben mosogass, mert a mi mosogatózselénk hidratáló anyagokat tartalmaz.

Hogy lehet, hogy olyan pompásan ápolja a kezet? Amikor te mosogatsz, mi a kezed ápolására gondolunk. Zselénkben csak gyengéd mosószereket használunk. Hogy biztosítjuk kezed számára a megfelelő hidratálást, rózsaolajat, cickafark, körömvirág, gesztenye, csodamogyoró, orbáncfű, mályva, kamilla és menta keverékét, valamint a perui tövises pillangófa (caelsalpinia spinosa) poliszacharidjait kevertük bele.

 Mi ígér plusz biztonságot? Mielőtt a hab a konyhádba ér, számos vizsgálaton megy át - a bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják bőrbarát voltát. Az általunk használt illóolajokban nincsenek allergének - ez megfelel az IFRA (International Fragrance Association) szabványának. A zselé rendelkezik az Állami Higiéniai Intézet engedélyével is. Azért gondoskodtunk minderről, mert a Te megelégedettséged nagyon fontos nekünk.  

friss zöldfűszerek, aldehid, menta

jázmin, levendula, rózsa

fenyőtű / szantálfa / pézsma

Mitől ilyen jó az illata? friss menta, fenyőtű, édes rózsa, levendula és érzéki szantálfa.

NÉZD MEG, MILYEN EGYSZERŰ A HASZNÁLATA: Kis mennyiségű zselét vigyél fel a mosogatószivacsra, az elmosott edényeket pedig öblítsd le bő vízzel, töröld szárazra vagy egyszerűen hagyd lecsepegni.

Mit mondanak a felhasználók? A megkérdezetteknek pontosan 100%-a* mondta azt, hogy a mosogatózselé nem csak, hogy könnyen eltávolítja a zsírt, ételmaradékot és más szennyeződéseket, hanem gyengéd a kéz bőréhez és tökéletesen elmossa az edényeket még hideg vízben is.

* A független fogyasztói vizsgálatokat 25-fős csoportban végezték.

S2110

Megadott referenciák