Készleten

Prouvé Spray fürdőszobai felületek tisztításához és ápolásához kétfázisú szórófejjel 500ml

2 050,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (4,10 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

Amiért beleszeretsz: Mostantól, ha több mint 10 percre eltűnsz a fürdőszobában, az csak egyet jelenthet - hosszabb fürdőzéshez van kedved.

Hogyan takarítsuk ki a fürdőszobát 5 perc alatt? Úgy érzed, hogy a fürdőszobádat állandóan takarítani kell? Teljesen megértünk, ezért alkottuk meg az univerzális BATHROOM SMART SPRAY-t, amelynek segítségével a fürdőszoba takarítása alig 5 percet vesz igénybe. Összetételében szerepel a dirt stop complex. Ennek köszönhetően minden következő használat biztosítja a tisztított felületet, így megelőzi a szennyeződés további lerakódását. Hogy a luxus spahoz illő körülményeket tapasztalhass, a sprayben levő illóolajokat egyenesen Franciaországból hoztuk.

Amiért beleszeretsz: Mostantól, ha több mint 10 percre eltűnsz a fürdőszobában, az csak egyet jelenthet - hosszabb fürdőzéshez van kedved.

Mi fog elcsábítani benne: S folyadék intelligens formulájának köszönhetően kevesebb időt töltesz takarítással, az eredmény pedig tovább tart. Most ez lesz a titkunk. Csak tőled függ, hogy megosztod-e lakótársaiddal.

Mit moshatsz vele? Szinte mindent. A kádat, a mosdókagylót, a bidiét, a wc-kagylót, a csaptelepeket, még nagy pad- és falfelületeket is.

gránátalma, szilva, meggy, feketeribizlilevél

meggyvirág, rózsa, liliom

ámbra, pézsma, mandula

Mitől ilyen jó az illata? Friss gránátalma, étvágygerjesztő szilva, mandula és meggyvirág.

NÉZD MEG, MILYEN EGYSZERŰ A HASZNÁLATA: ez a folyadék gyakorlatilag helyetted dolgozik. Permetezd be vele a mosdókagylót, a kádat vagy a csaptelepet és várj egy pillanatot. Töröld át nedves szivaccsal vagy ruhával és öblítsd le bő vízzel.

Mit mondanak a felhasználók? A megkérdezettek 100%-a* szerint a spray hosszantartó tisztaságot biztosít biztosítja a tisztított felületet az újabb szennyeződéssel szemben, csillogóvá teszi a kezelt felületeket, és tökéletesen használható még nagy padló- és falfelületek mosására is.

* A független fogyasztói vizsgálatokat 25-fős csoportban végezték.

3 Elemek
S2111

Megadott referenciák