Utolsó tételek raktáron

Prouvé Zuhanyfülketisztító spray kétfázisú szórófejjel 500ml

2 370,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (4,74 Ft / ml)
Leírás

Amiért beleszeretsz:  Ha összebarátkozol vele, a zuhany alatt töltött idő tiszta öröm lesz.

Hogyan tisztítsuk meg a zuhanyfülkét? Mit szoktál a zuhany alatt csinálni? Pihensz, vagy azon gondolkodsz, hogy mivel lehetne rendesen leszedni a vízkövet a zuhanyfülkéről? Mi egyértelműen a kikapcsolódásra szavazunk, ezért melegen ajánljuk a SHOWER EXPERT-et. Kipróbált összetétel tejsav és alkohol keverékével, amely hatékonyan eltávolítja a szappan- és tisztítószer nyomokat,a vízkövet és a cseppnyomokat. Az üveget kristálytisztává teszi, nem hagy foltokat és csökkenti a párásodást. Ráadásul minden jó illatú lesz!

Amiért beleszeretsz: Ha összebarátkozol vele, a zuhany alatt töltött idő tiszta öröm lesz.

Mi fog elcsábítani benne: Olyan réteget képez a felületen, amely kiválóan biztosítja azt a szennyeződés újbóli lerakódásával és vízkövesedéssel szemben. Ez pedig kevesebb takarítást jelent majd.

Mit moshatsz vele? üveg vagy akril zuhanykabinok, csempék, járólapok, zuhanytálcák, és a kabinok műanyag részei.

feketeribizli, málna, őszibarack, aloé

jázmin, geránium, gyönygvirág

szantálfa, pézsma, toffi

Mitől ilyen jó az illata: lédús málna, gyengéd aloé és nagyon édes toffi

 

Mi ígér plusz biztonságot? A szórófejes oldatainkban az IFRA (International Fragrance Association)szabványainak megfelelően kizárólag allergénmentes illóolajok találhatók.

NÉZD MEG, MILYEN EGYSZERŰ A HASZNÁLATA: Permetezd be a zuhanyfülkét, várj egy pillanatot és bő vízzel öblítsd le. Erősebb szennyeződés esetén felvitel után a legszennyezetteb felületeket átsúrolhatod.

Mit mondanak a felhasználók? A megkérdezettek 92%-a* szerint a spray jó illatot hagy a fürdőszobában, 80%-uk* pedig azt mondja, hogy tökéletesen tisztítja a mindennapos szennyeződéseket (szappan - és tisztítószerlerakódásokat) valamint korlátozza az üvegek párásodását.

* A független fogyasztói vizsgálatokat 25-fős csoportban végezték.

1 Elem
S2112

Megadott referenciák