Nincs raktáron

Prouvé WC-tisztító zselé 500ml

2 220,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (4,44 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

Stresszmentes wc-tisztítás A wc tisztítása nem tartozik kedvenc időtöltéseink közé. Nem szeretjük a klór szagát sem. Ezért dolgoztunk ki egy hatékony megoldást, amely segít nagyon gyorsan elvégezni ezt, ráadásul jó az illata. OILET EXPERT. A quick clean zselés formulája tökéletesen megbirkózik a legerősebb szennyeződésekkel. Modern szilikonokra és természetes tejsavra építő összetétele tökéletes tisztaságot és gyönyörű csillogást kölcsönöz a fürdőszobai felületeknek, az eredeti, francia illóolaj-alapú kompozíció pedig káprázatos, friss illatot biztosít.

Miért nem cseréled el másra: Nem kell választanod, hogy a wc higiénikusan tiszta lesz, vagy jó illatú.

Mire használhatod: Wc-kagylók, bidék, mosogatók és kerámia zuhanytálcák tisztításához.

őszibarack, sárgabarack

eper

ámbra, vanília, kókusz

MITŐL ILYEN JÓ AZ ILLATA: lédús gyümölcsök, édes vanília és kókusz.

Mi a titkunk: Hatékony, zselés forma, amely hideg és meleg vízben egyaránt hatékony. A sűrű zselé nem folyik le azonnal a tisztítandó felületről, hanem bevonja azt és hatni engedi az aktív összetevőket. A zselé remekül hat a vízfelszín alatt is. És ami a legfontosabb: egy csepp klór sincs benne.

NÉZD, MILYEN EGYSZERŰ A HASZNÁLATA: önts zselét a tisztítani kívánt felületre, és hagyd rajta néhány percig. Szükség esetén súrold át kefével. Bő vízzel öblítsd le.

S2113

Megadott referenciák