Utolsó tételek raktáron

Prouvé Zselé fekete és sötét textilek mosásához 1000ml

3 430,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (3,43 Ft / ml)
Leírás

Amiért beleszeretsz: A tudatért, hogy fekete ruháid frissek és elegánsak, te pedig vonzod a pillantásokat.

Hogyan viseljük elegánsan a fekete színt? A szép, mélyfekete szín mágnesként hat. Elismerő pillantásokat gyűjt, meg persze porszemeket és szöszöket. A szálakon összegyűlő por és a kemény vízből lerakódó vízkő miatt a fekete szín elveszíti mélységét, a sötét anyagok pedig kopnak és fakulnak. Ez ellen a kellemetlen hatás ellen alkottuk meg a DARKS GEL-t, amely megelőzi a szennyeződések és a vízkő lerakódását a ruha szálain. Megvédi a textileket a fakulástól, nem hagy csúnya világos foltokat. Tökéletesen óvja a fekete és sötét színű ruhák mélységét és intenzitását.

Mi fog elcsábítani benne:  zselés, koncentrált állaga. Ennek köszönhetően hatékony és nem foglal el sok helyet a polcon, de sokáig elég.

Mi ígér plusz biztonságot? black protect formula

 

aldehid, citrusfélék

gyöngyvirág, fekete rózsa

ámbra, pézsma, fás jegyek

 

Milyen illatú a fekete szín: Imádunk az illatokkal játszani, ezért arra kértünk a velünk együtt dolgozó kreátorokat, hogy alkossanak meg egy fekete szín ihlette kompozíciót. Elvarázsoltak bennünket az érzéki noktürnnel, amely a rózsa és a gyöngyvirág klasszikus illatát a pézsma meleg hangulatával összeköti.

 

Mi a titkunk: az aktív enzimek révén a zselé remekül hat már alacsony hőmérsékleten is (akár 20°C-on is). És mint azt jól tudod, az alacsony hőmérsékleten történő mosás nem csak a ruháidnak jó, hanem a pénztárcádnak is.

Mit tehetsz még fekete ruháidért: Öblítéshez használd illatosított textillágyító zselénket, amely antisztatikus hatású.

Már 20°C-tól

2 Elemek
S2119

Megadott referenciák