Utolsó tételek raktáron

Prouvé Intenzíven illatosított textilöblítő balzsam 1000ml

3 075,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (3,08 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

Hogyan óvjuk ruháinkat mosáskor? Ruházatunk sokat elárul rólunk, és az ápolt és illatos holmik nem csak az általunk gyakorolt hatást befolyásolják, hanem hangulatunkat is. Ezért ha azt szeretnéd, hogy ruháid újnak nézzenek ki és sokáig illatozzanak, használj Intenzíven illatozó öblítőt, amely ápolja a szálakat és puhává, könnyeddé, rugalmassá és kellemes tapintásúvá teszi az anyagot. A búzaprotein hatékonyan védi a színeket, megakadályozza azok fakulását és a fehér anyagok szürkülését.

Amiért beleszeretsz: a stay new formula, amely aktívan védi a szálakat mosás és szárítás közben, megakadályozza azok sérülését, deformálódását és szöszösödését, valamint a feliratok repedezését. A textilek úgy néznek ki, mintha feleannyiszor mosták volna őket.

Mi ejt rabul benne: az illat, amely még tovább érezhető - akár 24 hétig! Az illóolajokat speciális HD Active Life mikrokapszulákba zártuk, amelyek csodás aromát árasztanak - még az anyag dörzsölése nélkül is. 

Minek van ilyen jó illata: A francia illóolajokból alkotott virágos-fás kompozícióban összekapcsoltuk a gyengéd jázmin, a trópusi ylang-ylang és az egzotikus kókuszvíz illatát az érzéki pézsmával, aloéval, paliszanderrel és a szantálva gyantás-fűszeres illatával.

NÉZD, MILYEN EGYSZERŰ A HASZNÁLATA: elég, ha a megfelelő mennyiségű balzsamot öntesz az utolsó öblítéshez. Alkalmazhatod gépi és kézi mosáshoz, mindenféle anyaghoz és minden színhez.

Mi nyújt plusz biztonságot: a balzsamot számos vizsgálatnak vetettük alá, bőrgyógyászok igazolták bőrbarát összetételét.

2 Elemek
S2121

Megadott referenciák