Nincs raktáron

Prouvé Folteltávolító zselé kényelmes flip-toppal 500ml

2 430,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (4,86 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

Amiért beleszeretsz: A foltokkal szembeni könyörtelenségért és a texil kíméletes kezeléséért.

Hogyan távolítsuk el 10 perc alatt a 15 leggyakoribb foltot? Megkérdeztük ismerőseinket, milyen foltokkal találkoznak leggyakrabban. A válaszok alapján elkészítettük a STAIN BUSTER folttisztító számára a 15 kihívás listáját. Alig 10 perc alatt eltávolította a kávé, tea, vér, coca cola, olaj, vörösbor, narancslé, fű, föld, alapozó, szósz, paradicsomleves, mandarin, fogkrém és alma-meggylé foltokat. Dörzsölés nélkül. Büszkék vagyunk rá!

Miért hat ilyen jól: A folttisztító hatékonysága az oxystem formulának köszönhető, amely aktív oxigénre és enzimekre épít. Tökéletesen hatékony már 20°C-on is. A sűrű zselé könnyen eloszlik a textilen és beszívódik a foltba, precízen hat pontszerűen és nagyon kiadós.

Amiért beleszeretsz: A foltokkal szembeni könyörtelenségért és a texil kíméletes kezeléséért.

Mi fog meglepni benne: Gyengéd a színekhez. Sokszori használat után is megőrzik színüket.

Mire használhatod: Mindenféle anyagokhoz, még a leggyengédebbekhez is, fehér és színes ruhákhoz is, hiszen nem tartalmaz klórt.

Miért nincs illata: A folttisztító szagtalan, hogy akár gyerekruhákhoz is alkalmazhassuk. Hogy a ruháid illatozzanak, adj a mosáshoz illatosított balzsamot vagy öblítőzselét.

Már 20°C-tól

NÉZD, MILYEN EGYSZERŰ A HASZNÁLATA: a zselét használhatod közvetlenül a foltra (pontszerűen), vagy a mosáshoz adva.

S2124

Megadott referenciák