Utolsó tételek raktáron

Prouvé Ablak- és tükörtisztító spray kétfázisú szórófejjel 500ml

2 135,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (4,27 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

Mit tegyünk, hogy az ablaküvegek kristálytiszták legyenek? Arról álmodozol, hogy villámgyorsan, hatékonyan és fáradság nélkül megszabadulj az ablakokon, tükrökön és egyéb üvegfelületeken levő szennyeződésektől? Vess véget a hosszadalmas mosásnak és polírozásnak, felejtsd el az irritáló foltoktól. Most még az ilyen problémás helyek tisztítása is kellemes lehet. A GLASS AND MIRROR SPRAY Könnyedén eloszlatható és biztonságosan eltávolít minden szennyeződést, pl. a zsírt, port, kormot stb. Alkoholtartalmának köszönhetően gyorsan párolog és nem hagy foltot és csíkokat az üvegen. Próbáld ki, hogyan ápolhatod az üvegfelületet otthonodban és élvezd a határtalan tisztaságot.

Amiért beleszeretsz: a kristálytiszta üvegekért és tükrökért, amelyeken egy csík sincs.

Mi a titkunk? A spray olyan összetevőket tartalmaz, amelyek jól benedvesítik a tisztítandó felületet és magukba zárják a piszok részecskéit, hogy néhány pillanat alatt eltávolítasz minden szennyeződést az ablakokról és a tükrökről, még a zsíros kéznyomokat is. Alkoholtartalmának köszönhetően nagyon gyorsan elpárolog a felületről és nem hagy nyomot.  

Mire használhatod: ablakok üvege és kerete, autóablak, zuhanyfülke, tükör, kristály és üveg lámpaernyő tisztítására. Színes, sötétített és színezett üvegekhez, színes üvegablakokhoz is. Alkalmazható műanyag és plexi felületeken is.

Mire figyeltünk még oda: nem tartalmaz egy csepp ammóniát sem.

Minek van ilyen jó illata: lédús gyümölcsök, virágillat és érzéki pézsma.

1 Elem
S2126

Megadott referenciák