Utolsó tételek raktáron

Prouvé Fugatisztító zselé kényelmes flip-toppal 500ml

1 970,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (3,94 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

Amiért beleszeretsz: látványos végeredmény

Hogyan legyen optikailag frissebb a fürdőszobád? Tudtad, hogy az alaposan megtisztított fuga évekkel fiatalabbá teheti a fürdőszobát? Ha egyelőre nem tervezel felújítást, lépj a tettek mezejére! A sűrű GROUT CLEANER zselé tisztít, zsírtalanít és fényessé teszi a fugákat, emellett gyengéd a csempéhez és nem mossa ki a ragasztót. Ilyen frissítés után a csempe úgy néz ki, mintha most rakták volna le.

Amiért beleszeretsz: látványos végeredmény

Mire használhatod:  Fehér és színes fugákhoz csempe, padlólap, greslap, márvány és mozaik mellett, kültéri és beltéri járólapok mellett, padlón és falon (sűrű, zselés állagának köszönhetően nem folyik le azonnal a függőleges felületeken).

Odafigyeltünk, hogy ne tartalmazzon: klórt és fehérítőt

kasmír

írisz, rózsa, orchidea

krémes vanília, pisztácia, kókusz, sheavaj

Mitől ilyen jó az illata? kasmír, szantálfa, rózsa, kókusz és krémes vanília

NÉZD MEG, MILYEN EGYSZERŰ A HASZNÁLATA: Vidd fel egyenletesen a zselét a tisztítandó felületre, várj néhány percet és töröld át szivaccsal vagy kefével. Ezután öblítsd le vízzel vagy töröld át nedves ruhával.

Mit mondanak a felhasználók? A megkérdezettek 100%-a* szerint a zselé tökéletesen zsírtalanít és frissíti a fugákat, minek köszönhetően a fürdőszoba és a konyha padlója és falai olyanok, mintha most csempézték volna őket. A megkérdezettek 100%*-a igazolta, hogy a sűrű, zselés állagnak köszönhetően a termék jobban tapad és nem folyik le a függőleges felületekről.

* a független fogyasztói vizsgálatokat 25-fős csoportban végezték

2 Elemek
S2128

Megadott referenciák