Készleten

Prouvé Fa- és lamináltpadló mosó folyadék 1000ml

4 035,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (4,04 Ft / ml)
Leírás

Amiért beleszeretsz: a tökéletes, folt nélküli tisztaságért. A folyadék nem csak mos, de biztosít a következő szennyeződésekkel szemben. Nem kell, hogy bármit is a szőnyeg alá söpörj.

Laminátmosó szerrel lehet fapadlót mosni? A mienkkel igen! Megalkottuk a gyengéd HARDWOOD & LAMINATE FLOOR EXPERT mosóoldatot, amelynek alapja a természetes carnauba viasz. Az oldat alkalmas mind fapadlók, mind laminált padlók tisztítására. Remekül fényesíti és óvja a nedvességtől. A szilikonos emulzió szigeteli a padlót az összekapcsolásoknál és az apró réseknél, megakadályozza a piszok és a por bejutását. Láthatatlan csúszásgátló réteget képez és véd a kezelt felületek színét.

Amiért beleszeretsz: a tökéletes, folt nélküli tisztaságért. A folyadék nem csak mos, de biztosít a következő szennyeződésekkel szemben. Nem kell, hogy bármit is a szőnyeg alá söpörj.

Mi fog elcsábítani benne: Hogy univerzális. Már nem kell töprengened azon, hogy milyen padlót moshatsz vele. Tökéletes mind a lakkozott fához, mind a laminált padlókhoz.

Mi ígér plusz biztonságot? Csúszásgátló hatás. Még jobban fogod értékelni, ha otthonodban vannak kis gyerekek, idősek vagy olyanok, akik nehezen mozognak.

Mire használhatod: Lakkozott padlókhoz és fafelületekhez, lambériákhoz, parkettákhoz, falépcsőkhöz, korlátokhoz, padló- és fali lapokhoz, fa imitációkhoz. Kiváló minden fafajtához, beleértve az egzotikusakat is. Alkalmazhatod lakkozott parafára is.

bergamott, frézia, rózsa, geránium

magnólia, jázmin, sárgabarack

vanília, pacsuli

Mitől ilyen jó az illata? friss virágok, édes vanília és érzéki pacsuli.

NÉZD MEG, MILYEN EGYSZERŰ A HASZNÁLATA: Alaposan porszívózd vagy seperd fel a tisztítandó felületet. Oldj fel 35 ml oldatot 5 l meleg vízben és mosd fel a padlót jól kicsavart felmosóval vagy ruhával. Töröld szárazra vagy hagyd megszáradni.

3 Elemek
S2130

Megadott referenciák