Készleten

Prouvé Krémes spray bútorápoláshoz klasszikus szórófejjel 300ml

2 780,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (9,27 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

Amiért beleszeretsz: Nem hagy nyomot és foltot a tísztított felületeken.

Mit tegyünk, hogy a bútorok ne bukjanak meg a fehér kesztyű teszten? Úgy érzed, hogy a bútorokon a porréteg szinte azonnal újjászületik a takarítás után? Ez lehetséges, hiszen a fa- és laminált felületek vonzzák a por részecskéit. Hogy egyszer és mindenkorra megoldjuk ezt a problémát, megalkottuk a FURNITURE CREAM SPRAY-t, amely kiválóan tisztítja és ápolja a tisztított felületeket, védi őket a nedvességtől és antisztatizál, megakadályozva újabb porréteg képződését. Az avokádó- és rizsolaj, valamint a carnauba viasz ápolja és finoman csillogóvá teszi bútoraidat. A kivételes illatkompozíciónak köszönhetően pedig otthonod a fenyőerdő kellemes illatát árasztja.

Amiért beleszeretsz: Azért, mert egyesíti a gyengéd, krémes emulzió és a kényelmesen használható spray állagát. Elég felvinni és áttörölni a felületet száraz, puha ruhával.

Mi ejt rabul benne: A természetes carnauba viasz és az avokádóolaj és a rizsolaj emulziója révén bútoraid enyhén csillognak és színük felfrissül. Felejtsd el a foltokat és a víznyomokat!

Mit tisztíthatsz vele: lakkozott fabútorokat, antik, fornír, viaszolt és olajozott bútorokat és fához hasonló anyagból (pl. laminátumból) készült bútordarabokat.

Minek van ilyen jó illata: a szibériai fenyő tűinek, a zöld mohának, a rózsaborsnak és az érzéki pézsmának.

Rózsabors Bergamott Jázmin Argánolaj Szibériai fenyő Pézsma Pacsuli Borostyán Ciprus  Moha Pacsuli

3 Elemek
S2132

Megadott referenciák