Nincs raktáron

Prouvé Univerzális zselé 1000ml

2 795,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (2,80 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

Amiért beleszeretsz: A négyszeres hatásért. A 4 az 1-ben formulának köszönhetően hatékonyan tisztít, zsírtalanít, enyhe csillogást ls illatot nyújt a tisztított felületnek.

Hogyan takarékoskodhatsz takarításkor? Ha szeretnél megtakarítani pénzt a takarítás során, vásárolj kiváló, multifunkciós tisztítószereket. Például olyat, mint a mi koncentrált univerzális zselénk. Ha mindig kéznél van az UNIVERSAL GEL, egy mozdulattal legyőzöd a port és a foltokat, még a szárazakat is, zsírtalanítod a mosott felületeket és kissé csillogóvá is teszed őket. A kiváló francia illóolajok segítségével pihentető, otthonos hangulatot kelthetsz. Ilyen egyszerűen takarítasz meg időt és pénzt. Végre leülhetsz pihenni.

Mi a titkunk: Erősen koncentrált, zselé formula = hely, idő és pénz megtakarítása

Mire használhatod: Minden mosható felületre, fémre, MDF-re, laminátumra, műanyagra, csempére, linóleumra, terrakottára és greslapra. Főként nagy felületek mosására alkalmas.

Mi ígér plusz biztonságot? Rendelkezik az Állami Higiéniai Intézet igazolásával (Szám: B-BŻ-6071-0017/2020/A ; Érvényes: 20.04.2023)

 

bergamott, grapefruit, sárgadinnye

Jázmin, levendula, ózon

ámbra, moha, fás jegyek

Mitől ilyen jó az illata? Lédús citrusfélék, francia levendula, jázmin és friss ózonos jegyek.

 

Mire figyeltünk még oda: Sok ismerősünk lakásában nincs elég hely a tisztítószerek számára, ezért igyekeztünk ezt a problémát megoldani hatékony, többfunkciós koncentrátumokkal. Most mindössze egy, hatékony termék 4 különböző feladatot lát el. Ezt jól kitaláltuk!

NÉZD MEG, MILYEN EGYSZERŰ A HASZNÁLATA: Oldj fel 35 ml zselét 5 l meleg vízben. Mosd le a felületet alaposan kicsavart felmosóval vagy ruhával, és hagyd megszáradni (a hígított zselét nem kell leöblíteni)

Mire figyeltünk még oda: Sok olyan háztartást ismerünk, ahol kevés a hely a tisztítószerek számára, ezért úgy próbáltuk megoldani a problémákat, hogy kiadós, többfunkciós koncentrátumokat alkottunk. Most mindössze egy, kiadós termék az, amely 4-féle feladatot ellát. Jól kitaláltuk, ugye?

S2133

Megadott referenciák