Utolsó tételek raktáron

Prouvé antibakteriális habszappan 250ml

3 170,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (12,68 Ft / ml)
Leírás

Hogyan biztosítsuk kezünk higiénikus tisztaságát? A baktériumoktól a legjobban rendszeres kézmosással szabadulhatunk meg. Ezért dolgoztuk ki az antibakteriális hatású, krémes habot. ANTIBACTERIAL HAND FOAM A sűrű habban nagyon gyengéd mosóanyagokat alkalmaztunk. Ezek védik a bőrt az óvó lipidréteg elvesztésétől, egyidejűleg hidratálják és puhítják azt. Ez az illatos kozmetikum hatékonyan mos, véd, és ápolja a kéz finom bőrét, higiénikusan tisztává téve azt. Hatására a kézmosás kellemes rituálévá válik.

Miért szeretsz bele? Antibakteriális tulajdonságáért és a rendkívül gyengéd, hipoallergén összetételért, amelyet kezeid mindennapos ápolása érdekében alkottunk meg.

Miért ápolja olyan tökéletesen a kéz bőrét: A sűrű habban nagyon gyengéd mosóanyagokat alkalmaztunk. Ezek óvják a bőrt a védő lipidréteg elveszésével szemben, miközben hidratálják és puhítják a bőrt. A természetes antibakteriális összetevőkre alapozó clean & care összetétel egyesíti a bőr kinézetét javító és a szárazságot csökkentő WHITESENSE komplexet (gyengéd, fehér virágokból, százlevelű rózsából, jázminból és százszorszépből) és az antioxidáns és öregedésgátló hatású százlevelű rózsa (rosa centifolia) kivonatával.

Mi nyújt plusz biztonságot: Mielőtt a hab a kezedhez érne, egész sor vizsgálaton ment át, többek között bőrgyógyászok igazolták bőrbarát összetételét. Gyengéd összetétele óvja a bőrt, nem okoz allergiát és túlérzékenységet. A szappan antibakteriális tulajdonságát külön vizsgálat igazolta, amelyet többféle baktériumtörzzsel elvégeztek, azokon is, amelyek a bőr felületén természetesen jelenlevő mikroflóra részét képezik.

Mi okoz benne kellemes meglepetést: a hab bőrsemleges pH-értékének köszönhetően segít csökkenteni a bőr kiszáradását.

Minek van ilyen jó illata: lédús alma és körte, gyengéd liliom és friss bambuszjegyek

alma, bergamot, zöld levelek, liliom, körte, százszorszép,

ámbra, bambusz, moha, szantálfa

1 Elem
S2198

Megadott referenciák