imgpsh fullsize distr

A forradalmian új táplálékkiegészítő

A SOUL az első termék a teljes magalapú táplálkozási kategóriában a hálózati marketinges iparágon belül.

Ez a termék volt a kategória megteremtője, alapvető változást indítva el a kiegészítők csoportjában, hiszen nem kizárólag egyetlen egzotikus növényt vagy gyümölcsöt emel ki, hanem számos növény legkoncentráltabb tápanyagforrását – a magjait – tartalmazza.

A RAIN INTERNATIONAL egy új kategóriát egy új trendet hozott létre az egészséges táplálkozás területén

A SOUL tisztán magalapú táplálékkiegészítő, mely nagy hullámban terjed szerte a világon. Egzotikus magok szinergikus keverékét ötvözi. A SOUL kitölti az étrendedben keletkezett hézagokat. A feketeköménymag, a feketemálnamag, a Chardonnay szőlőmag és a D-ribóz mindegyike rendkívül jó összetevő, de együtt, egyesítve, mindegyik előnye felerősödik. Köszöntsük a legerősebb antioxidáns, öregedésgátló és gyulladáscsökkentő terméket a piacon!

 rainsoul1

A SOUL 2011 óta van forgalomban hazánkban és még csak kevesen ismerik.

Manapság a szintetikus ételek, a rendszertelen és helytelen táplálkozás, az esszenciális zsírsavak teljes vagy részleges hiánya számos probléma forrása. Az egészségünket a mai felgyorsult világunkban megszámolhatatlan rizikófaktor fenyegeti, melyek elősegítik a szabad gyökök képződését. Ennek következtében sejtszinten károsodások, illetve gyulladások lépnek fel, amik a szervezetben káros és veszélyes folyamatokat indítanak el. 

A SOUL nagymértékben javíthatja az általános egészségi állapotunkat, rendszeres napi fogyasztásával megóvhatjuk a szervezetünket a káros hatásoktól és nagy segítséget nyújthat a kialakuló kisebb-nagyobb betegségek megelőzésében. Koncentráltan tartalmaz hatékony antioxidánsokat, így a szabad gyökök elszaporodását féken tarthatjuk a fogyasztásával.

SOUL jótékony hatását nem csak az egyes alkotórészek, hanem a hatóanyagok együttes jelenléte és szinergiája adja. A szabad gyökök nagy reakcióképességű, rövid életű molekulák, amelyek képesek a szervezet bármely anyagában kárt okozni.

Egy egyszerű megoldás lehet ezek megelőzésére, ha naponta elfogyasztunk egy RAIN SOUL természetes antioxidáns ital koncentrátumot.

A SOUL olyan összetételű telítetlen zsírsavat tartalmaz (Omega3, Omega6, Omega9), amely műszeres mérés eredményeivel alátámasztva képes átjutni a vér-agy gáton, amely az agynak nagyon erős védelmi rendszert biztosít.

 

 

A Rain International termékei HIDEG SAJTOLÁSI ELJÁRÁSSAL KÉSZÜLNEK!

A hidegen sajtolási eljárás egy olyan módszer, amit arra használunk, hogy a magokban található tápanyagok könnyebben emészthetőek legyenek. A lassú őrlő eljárás alacsony hőmérsékleten vonja ki az olajokat és a lisztet a magokból, és így nem égeti el a törékeny tápanyagokat.

Röviden össze is foglalhatjuk tehát a hidegen sajtolás előnyeit:

 • a folyamat során nem alkalmaznak vegyi anyagokat
 • a magokban található tápanyagok szinte teljes egészében meg maradnak
 • a magolaj megtartja természetes színét és ízét
 •  tartósítószerektől, színezékektől és egyéb hozzáadott összetevőktől mentes

 

 rainsoul2

Hogyan fogyasszuk:

Hogyan igyunk SOULT

Összetevők

A SOUL-ban megtalálhatóak a fekete kömény, a fekete málna és a chardonnay szőlő magjának tápanyagdús összetevői. E magokat széles körben tanulmányozzák az egészségre gyakorolt jótékony hatásuk miatt.
Bővebben:


FEKETEKÖMÉNYMAG

rainsoul3A kerti katicavirágnak (más néven feketekömény vagy Nigella sativa) több mint 2500 éves története van, ezért ez az összetevő az egyik legbiztonságosabb emberi fogyasztásra alkalmas növényi kivonat. A kerti katicavirág adaptogén növény, ami azt jelenti, hogy képes megerősíteni az ellenálló képességet,, és megvédeni az emberi testet a különféle egészségügyi kihívásoktól.

Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a feketekömény-olaj számos egyéb egészségügyi előnye mellett segít a vércukor és koleszterin megfelelő szinten tartásában, így az egyik legegészségesebb gyógynövénynek tekinthető.*

 

 

Miben rejlik a hatékonysága?

A feketekömény olajat (Nigella Sativa) már a civilizációk kezdete óta használják a tradicionális gyógyászatban. Az ősi Egyiptomban Panaceának hívták (ami durva fordításban csodaszert jelent), Tutanhamon sírjában is találtak belőle, valamint azt is mondják, hogy Kleopátra szépségápolóként használta. Hippokratész, a híres görög orvos oly módon alkalmazta, hogy emésztési és anyagcsere zavarokkal küzdőket kezelt vele. Mohamed próféta pedig úgy nyilatkozott róla, hogy "A halálon kívül minden betegséget gyógyít."

Mi teszi olyan varázslatossá?

Fő aktív összetevője a kristályos nigellone nevezetű olaj, amelyről valószínűleg még soha nem hallottál. Ez azért lehetséges, mivel csupán néhány fekete magban fordul elő. Ezenkívül számos tápanyagot, esszenciális savat, és az alábbi vegyületeket tartalmazza:

 • Béta-szitoszterol
 • kálcium
 • réz
 • folsav
 • vas
 • palmitol
 • foszfor
 • fehérje
 • sztearinsav
 • thymoquinone
 • B1-, B2- és B3-vitamin
 • cink

 

Feketeköménymag-olaj daganatellenes
A Nigella Sativát több száz egészségügyi tanulmányba vonták már be, különösen a rák kezelésével és megelőzésével kapcsolatos kutatásokba. Az egyik fentebb említett hatóanyagáról, a Thymoquinone-ről például kiderült, hogy hatékonyan képes csökkenteni a már meglévő daganatokat.

A kutatások szerint a feketekömény-olaj:

 • 50%-kal gátolta a tumornövekedést
 • 250%-kal fokozta az egészséges csontvelősejtek termelődését
 • segít megvédeni a szervezetet a kemoterápiával, valamint a sugárzással szemben
 • erős antibakteriális és gyulladásgátló hatással rendelkezik
 • képes elpusztítani bizonyos típusú rákos sejteket

 

Összességében, a feketekömény legnagyszerűbb tulajdonsága az immunrendszerre és az anyagcserére gyakorolt hatásában rejlik, tehát az egész szervezetet támogatja.

Az olaj aktív hatóanyagai bizonyítottan képesek felvenni a harcot számos betegséggel szemben, mivel természetesen serkentik az immunsejtek termelődését. Ezenkívül védik a májat (ami a szervezetünk szűrőrendszere) a mérgezésektől.