Core a zöld erő

MÁJ ÉS AZ EMÉSZTŐRENDSZER TISZTÍTÁSÁRA ALKALMAS

A Core a legkoncentráltabb zöld termék a piacon mindössze egy 30 ml-es tasakban, segít sejtszinten a szervek feltöltődésében, így az emberi test olyan jól működik tőle, mint egy olajozott gép.

 

raincore

 

A  R A I N

Rain International az első olyan vállalat, amely a magoknak ezt a koncentrált erejét természetes formában, hatékony összetevőkkel, tápanyagokban gazdag és ízletes formában teszi elérhetővé. Mindenkit mindenütt arra buzdítunk, hogy ’’Legyél Több’’! Kövesd az álmaid, élj szenvedélyesebb életet, és fedezz fel még többet! Hiszünk a célok megvalósításában, a lehetőségek megteremtésében, valamint a tevékeny életvitelben. Az egészséges életmód jobb teljesítőképességet és nagyobb boldogságot eredményez. A Rain International cégnél szeretnénk, ha mindenki ösztönözne másokat, és nyomot hagyna a világban. Vedd át a kormányt a sorsod hajóján, kövesd a saját utad és legyél az, aki mindig is szerettél volna lenni!

A TEST SZERVEI PERCENKÉNT TÖBB SZÁZ FUNKCIÓT LÁTNAK EL, MÉGIS NAPONTA MONDJÁK FEL A SZOLGÁLATOT. Naponta átlagosan 79 ember kap szervátültetést, és sokkal többnek lenne rá szüksége. Ezek a csodás biológiai gépezetek egy életen át kitarthatnak, viszont az idő és a terhelés azonban rájuk is hatással van. Gondoljon a szervezetében működő számtalan szervrendszerre (szív- és érrendszer, emésztés, kiválasztás, immunrendszer stb.), melyek olyanok, akár egy bonyolult motor, tökéletesen időzített belső szerkezetekkel és működéssel. A tüdők oxigént választanak ki, a szív ezt eljuttatja a többi szervhez az artériákon és a véren keresztül, amely a gyomor és a bélrendszer által megemésztett tápanyagokat is szállítja, ezt pedig a vesék szűrik meg, és így tovább. Ennek a belső motornak gyakran van szüksége kiváló minőségű tápanyagokból álló üzemanyagra, különben komoly egészségügyi gondok merülhetnek fel.

 

HARMADIK FÉL ÁLTAL VÉGZETT KÍSÉRLETEK

IMMUNRENDSZER

A CORE TÁMOGATJA AZ EGÉSZSÉGES IMMUNRENDSZERT AZZAL, HOGY BLOKKOLJA AZ IL-1B VEGYÜLETET, AMELY AZ IMMUNRENDSZER GYENGÍTÉSÉHEZ KAPCSOLHATÓ.*

 

ANTIOXIDÁNS VÉDELEM

60 ML CORE HÁROMSZOR ANNYI ANTIOXIDÁNS VÉDELMET NYÚJT, MINT AZ AMERIKAI HATÓSÁGOK ÁLTAL LEGJOBBNAK MINŐSÍTETT GYÜMÖLCSÖK ÉS ZÖLDSÉGEK, ÉS NYOLCSZOR AKKORA VÉDELMET JELENT A SZINGULET OXIGÉNNEL SZEMBEN, AMELY AZ EGYIK LEGGYAKORIBB ÉS LEGKÁROSABB OXIDÁNS.*

 

ÁLTALÁNOS EGÉSZSÉG

60 ML CORE UGYANOLYAN MENNYISÉGŰ PROANTICIANIDOT (EGYFAJTA ANTIOXIDÁNST) TARTALMAZ, MINT 105 ML AZ USDA (AMERIKAI MEZŐGAZDASÁGI MINISZTÉRIUM) ÁLTAL BESOROLT LEGJOBB GYÜMÖLCS.*

A PRONANTICIANIDOK OLYAN ÖSSZETEVŐK, MELYEKET AZ EGÉSZSÉG SZÁMOS TERÜLETÉVEL ÖSSZEFÜGGÉSBE HOZTAK, MIVEL KÖTŐDNEK A KOLLAGÉNHEZ, AMELY FELELŐS A FIATALOS BŐRÉRT, ANNAK RUGALMASSÁGÁÉRT ÉS A SEJTEK EGÉSZSÉGÉÉRT. EZEK AZ ÖSSZETEVŐK SEGÍTHETNEK A SZERVEZETNEK MEGVÉDELMEZNI MAGÁT A NAP KÁROS HATÁSAITÓL, ÉS JAVÍTHATJÁK AZ ÍZÜLETEK ÉS AZ ARTÉRIÁK RUGALMASSÁGÁT, MIKÖZBEN HOZZÁJÁRULNAK A VÉR, A KAPILLÁRIS EREK ÉS A VÉNÁK EGÉSZSÉGÉHEZ IS.*

* Ezeket a kijelentéseket nem értékelte az Élelmiszer- és Gyógyszeripari Hatóság (USA). A terméknek nem célja egyetlen betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése sem.

 

A TERMÉSZET LEGJOBB ZÖLD NÖVÉNYEI 

A természet legjobb zöld növényeivel van tele, ezáltal fokozva az egyetlen zöld növény által elérhető hatást. Ez a 30 ml-es tasak az elérhető legerőteljesebb, leghasznosabb zöld növényekkel van tele. Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy a Rain Core javítja az élettani funkciókat. 

 

PÉLDÁTLAN TELJESÍTMÉNY

A Rain Core tele van mindenféle magvakból és zöld növényekből származó tápanyagokkal. Minden összetevő hozzájárul a jó egészséghez és nagy hatással van a test szerveire.

 

CORE SZINERGIA

Világszerte a tudósok a Rain Core termékben található összetevők előnyeit kutatják és fedezik fel. Valójában a Core összetevői közül akár egy is annyira kedvező hatású, hogy vannak olyan vállalatok, amelyek arra az egyetlen növényre alapozzák teljes üzletüket. A Rain International úgy vélte, hogy több tápanyagot kombinálni erőteljesebb, mintha csak egyet használnának fel. A szinergiának köszönhetően jobb eredményeket fedezünk fel és érünk el.

 

A CORE ALAPOKIG TARTÓ EGÉSZSÉGET AD

A Rain Core elősegíti valamennyi szerv egészséges működését. Ebből a célból válogattuk ki nagy körültekintéssel az összetevőket.

 

MÉRGEK ELTÁVOLÍTÁSA

Elősegíti a természetes úton megnövelt eltávolítási folyamatot. A megnövelt eltávolítás azt jelenti, hogy a szervezetből adott hatóanyag gyorsabb ütemben távozik a klinikai intoxikáció súlyosságának és időtartamának csökkentése céljából.

 

KIEGYENSÚLYOZOTT PH-SZINT

A könnyebben felszívódó tápanyagok révén elősegíti a szervezet kiegyensúlyozott pH-szintjének megőrzését. A túlzottan savas vagy lúgos pH-szint az emésztőrendszer, valamint a nemi szervek számos problémájával kapcsolható össze, amely súlyosabb betegségek forrásává válhat.

 

MEGNÖVEKEDETT IMMUNITÁS

Egészséges enzimekkel látja el a szervezetet, amely hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez és a szabad gyökök, valamint az oxidációs stressz lecsökkentéséhez.

 

 

 

Hogyan fogyasszuk:

Hogyan igyunk CORET

 

10 féle növény összetevő alkotja a Rain Core-t:

 • MÁRIATÖVIS
  A máriatövis leveleit, gyümölcseit és magvait évszázadokon keresztül mint a falósejteket felszabadító természetes hatóanyagként használták. A máriatövis a világ egyik leghatékonyabb májtisztító szere. A máriatövisben található aktív antioxidáns összetevő egy szilimarinnak nevezett flavonoid komplex. Ez az antioxidáns pedig a világ egyik leghatékonyabb májtisztító szere. Segít a szervezet két legfontosabb szuper-antioxidánsának, a glutationnak és a szuperoxid-dizmutáznak a megnövelésében. Egy kutatás során az derült ki, hogy a szilimarin a bélrendszer és a máj glutation tartalmát 50 százalékkal növelte meg. A glutation fokozása elősegíti a bélrendszer egészséges működését.
 • VÖRÖSÁFONYAMAG
  A vörösáfonya mag olaja igen nagy mennyiségben tartalmaz egyszeresen és többszörösen telített zsírsavakat, foszfolipideket, fitoszterolokat, valamint nagy mennyiségű antioxidánst, melyek széles körű egészségügyi hatással bírnak.
 • LEVELES KEL
  A leveles kel a tápanyagokban egyik leggazdagabb zöldségnek tekinthető, és „eredeti szuperélelmiszerként“ is ismert. A leveles kel nagy mennyiségű ként és étkezési rostot tartalmaz. A kén tulajdonképpen a szervezetben a harmadik legnagyobb arányban előforduló ásvány, amely segít a zsír megemésztésében, illetve felszívódásában és szabályozza a vér cukortartalmát. Azon kívül, hogy nagyszerű méregtelenítő, a kén és a rostok a normális mértékű testsúly fenntartásához is hozzájárulnak. A leveles kel e tulajdonságai, valamint alacsony kalória- és zsírtartalma, hatásos élelmiszerré változtatják a normális mértékű testsúly megőrzéséhez.
 • BÚZAFŰ
  A búzafű olyan fiatal búzahajtásokból áll, amelyek még nem szökkentek kalászba. Nincs benne még búzaglutén és sok egészségügyi szakember úgy véli, hogy az egészségre kedvező számos tulajdonsággal bír. Az összetétele alapján a búzafüvet szuperélelmiszernek tekinthetjük. Ez a búzafűben nagy koncentrációban megtalálható klorofillnak, vitaminoknak, ásványi anyagoknak és enzimeknek köszönhető. Klinikai vizsgálatok bebizonyították, hogy a búzafűkivonatnak számos egészségre ható tulajdonsága van. A búzafű erőteljes antioxidánsként működik.
 • FEKETEKÖMÉNYMAG OLAJ
  A feketeköményben több mint 100 összetevő található. Több száz tanulmány készült a magokról, melyek kimutatták, hogy a magokból származó összetevők segítenek az egészségügyi gondokkal szembeni harcban. Elsődleges aktív hatóanyagán, aminek a kristályos nigellone nevű olajat tartják, ezen kívül a feketekömény az alábbi anyagokat tartalmazza: thymokinon, béta szitoszterin, mirisztinsav, palmitinsav, palmitoleinsav, sztearinsav, olajsav, linolsav, linolénsav, arachidonsav, fehérje, B1-vitamin, B2-vitamin, B3-vitamin, folsav, kálcium, vas, réz, kén és foszfor.
 • SPIRULINA
  A spirulina algafajta az egyik legszélesebb körben tanulmányozott élelmiszer a világon. Valójában számos tanulmány kimutatta, hogy a spirulina rendszeres fogyasztása többek között segítheti az agy működését, javíthatja a fehérvérsejtszámot, serkentheti az ellenanyagok növekedését, fokozhatja a máj egészséges működését. A spirulina szinte bármilyen tápanyaghiányban segíthet, köszönhetően a benne található vitaminok és ásványi anyagok egyedülálló koncentrációjának.
 • KLORELLA
  A klorella egy egysejtű algából kerül kinyerésre, amit számos ázsiai országban már régóta fogyasztják igazi „szuperélelmiszerként“. A klorella mintegy 60%-nyi fehérjetartalommal rendelkezik, ezzel pedig ugyanolyan minőségű fehérjeforrás, mint a tojás. Szintén kiváló forrása a zsíroldékony vitaminoknak, a kolinnak, valamint az esszenciális ásványi anyagoknak és rostoknak.
 • ALOE VERA
  Az ókori egyiptomiak az aloe verát a „halhatatlanság növényének“ hívták. Az aloe vera használatára vonatkozó legelső írásos feljegyzések egészen a Krisztus előtti 16. századig nyúlnak vissza. Az aloe vera belsőleg is erőteljes hatóanyag lehet, mivel segíthet megnyugtatni az emésztő- és bélrendszert.
 • GYERMEKLÁNCFŰ
  A gyermekláncfű gyökerei, nedve és levelei erőteljesen segítik a szerveztet, hogy egészséges maradjon, a májfunkciók javításától egészen a bőrbetegségek leküzdéséig. A gyermekláncfüvet sikeresen alkalmazták sokféle kultúrákban, számos alkalmazásra. Nem titok, hogy kiváló módja annak, hogy szervezete egészséges maradjon.
 • KLOROFILLIN
  A klorofillint hagyományosan a rossz szájszag javítására és a tesztszag egyéb formái ellen használták. Újabban a klorofillint arra használják, hogy a májon keresztül különféle mérgeket segítsen eltávolítani, továbbá kulcsfontosságú vegyületként az alapvető méregtelenítési utak állapotát javítsa.

 

​Ezek egyenként is értékes hatóanyagokat tartalmaznak, hatásuk ebben a termékben összeadódva, egymást erősítve jelenik meg.

Tápanyagokban is egy kifejezetten gazdag, optimális összetételű, könnyen a mindennapok során hasznos energiabombát biztosíthat.

A Rain Core magok hidegen sajtolt őrleményéből készül, amely a kíméletes feldolgozási eljárás során megőrzi a növény értékes anyagait, kiváló hatású zöld növényeket is tartalmazva. Hatóanyagai elősegíthetik a sejtjeink megújulását, méregtelenítését.

Az összetevők a Rain hagyományainak megfelelően kizárólag szigorúan ellenőrzött gazdálkodásból származnak.

raincore1

 • A Rain Core hozzájárul a vitaminok és az ásványi anyagok tökéletesebb felszívódásához
 • fájdalomérzetet  jelentősen csökkenti
 • Rain Core képes a szervezeted regenerálódási képességeit felerősíteni, felgyorsítani
 • testsúly csökkentéséhez ideális
 • Hatásos méregtelenítő, ezért rendszeresen sportolók számára szinte nélkülözhetetlen
 • Rain Core képes  mérsékelni a szervezetedre káros szabadgyökök pusztító hatásait
 • A Rain Core tökéletes megoldás bőrelváltozásokkal szemben
 • Segít a szervezetben lévő gyulladásos folyamatokat csökkenteni, megszüntetni
 • Képes az emésztőrendszered megnyugtatatására
 • A Rain Core hozzájárul ahhoz, hogy a szervezeted számára létfontosságú zöldnövények bevitele (a termék rendszeres fogyasztásával) megoldott legyen, hiszen összetevőit a jelenleg forgalmazott legerősebb zöldnövények alkotják

 

raincore2