Toman Diet 5 napos doboz
   Toman Diet 5 napos doboz

   Toman Diet 5 napos doboz

   18 990 Ft
   ÁFÁ-val
   Készleten

   Az 5 napos csomag rövid távra alkalmas ízelítő a Toman Diet Program termékválasztékából! Ezt a csomagot olyan Toman Diet termékekből állítottuk össze, amelyek segítségével látványos fogyást érhet el akár 5 nap alatt, méghozzá éhségérzet és izomveszteség nélkül!

   Mennyiség:
   • GLS Házhozszállitás 18.000 Ft felett ingyenesGLS Házhozszállitás 18.000 Ft felett ingyenes GLS csomagpont 12.000 Ft felett ingyenes

   Figyelem! A jelenleg elérhető 5 napos diétás doboz tartalmában átmenetileg a karamellás-földimogyorós csokoládé helyett citrom ízű müzliszelet található.

   Összeállításában az emelt fehérjebevitelre és a kalóriacsökkentésre törekedtünk annak érdekében, hogy ne az izomzatunkból, hanem a felesleges zsírból veszítsünk.

   A napi öt alkalomból háromszor fehérjedús Toman Diet terméket, kétszer pedig saját készítésű ételt kell fogyasztani. 

   Az 5 napos doboz tartalma:

   – 5 db sós Toman Diet termék
   – 5 db édes Toman Diet termék
   – 5 db Toman Diet Snack
   – 5 db FatToBurn Toman Vital táplálékkiegészítő
   – 1 db Shaker
   – Tájékoztató füzet

   HOGYAN MŰKÖDIK?

   A diéta alapja a rendszeres, napi ötszöri étkezés, körülbelül azonos időközönként és időpontokban fogyasztva. Összeállításában az emelt fehérjebevitelre és a kalóriacsökkentésre törekedtünk annak érdekében, hogy ne az izomzatunkból, hanem a felesleges zsírból veszítsünk. A napi öt alkalomból háromszor fehérjedús Toman Diet terméket, kétszer pedig saját készítésű ételt kell fogyasztani.

   S1109
   9 Elemek

   Megadott referenciák

   Toman Diet 5 napos doboz

   Toman Diet 5 napos doboz

   18 990 Ft
   ÁFÁ-val