Készleten

Biocom C-1000 kapszula - C-vitamin 60 db

4 990,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (83,17 Ft / db)
Leírás

A C-vitamin az egyik legfontosabb vitamin, immunrendszer-erősítő és antioxidáns hatásai miatt, a jó egészség legfontosabb forrása. A C-vitamin megfázásra való hatását széles körben kutatták. A C-vitamin antioxidánsként funkcionál és nélkülözhetetlen a skorbut megelőzéséhez és kezeléséhez. A C-vitamin bevitel a bőr egészséges állapotát is támogatja. Ellenállóvá teszi szervezetünket a fertőzésekkel szemben, és a fájdalmat is csillapítja bizonyos gyulladásos betegségeknél, például ízületi gyulladás esetében. Rendkívül fontos szerepet játszik az immunrendszer és az idegsejtek működésében, a hormonok szintézisében, az energia utánpótlásában, a bőr és a csontok állagának megőrzésében.

A C-vitamin antioxidáns hatása nélkülözhetetlen a kollagénfehérje szintéziséhez, elősegíti a vas felszívódását. Hozzájárul a fehérjék és zsírok káros oxidációs folyamatokkal szembeni védelméhez, az ideg- és az immunrendszer normális működéséhez. Dohányzás, passzív dohányzás esetén elősegítheti a természetes antioxidáns-védelem fenntartását.

60 db 1000mg-os vegán kapszula
Összetevők: L-aszkorbinsav, citrus bioflavonoid, csipkebogyó kivonat, kapszulahéj: (hidroxi-propil)-metil-cellulóz.
A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, valamint az idegrendszer normál működéséhez.
Alkalmazási javaslat felnőtteknek: napi 1 kapszula, étkezés után, bő folyadékkal.

4 Elemek
Biocom
S0204

Megadott referenciák