Készleten

Biocom Flavonoid Komplex - szabadgyökök ellen 250 ml

10 490 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (42 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

Kombucha koncentrátum 9 gyümölcslé sűrítmény flavonoid tartalmával. A Kombuflavonoid egy antioxidáns bomba. A készítmény biztosítja a kombucha koncentrátum és a 9 gyümölcslé sűrítmény kedvező, egészségmegőrző, megújító tulajdonságait.

Amiért érdemes ilyen tartalmú étrend kiegészítőt fogyasztani:

- antioxidáns hatás, szabadgyök - befogadás,

- gyulladáscsökkentő hatás,

- asztmaellenes és Anti allergén hatás

- antivirális, antibakteriális hatás

- véreredmény rendszer működését, állapotát befolyásoló hatás.

A Flavont színéről, embert barátjáról..... egy ilyen készítmény akkor értékes, he megőrzi a benne lévő, értékes gyümölcsök eredeti színét. Ebben is segít egy fontos alkotóeleme a Komucha koncentrátum, hiszen nem engedi kémiai reakcióba lépni őket egymással, így arra is vigyáz, hogy az összetevők külön-külön is megőrizzék antioxidáns képességüket.

mit tartalmaz még a Flavonoid Komplex?

Csupa olyat amit egyébként is szívesen fogyasztanál. 9 gyümölcslé sűrítmény flavonoid tartalmával bír: csipkebogyó, kökény, áfonya, fekete ribizke, meggy, fekete bodza, fanyarka, és földiszeder gyümölcslé sűrítményét, kék szőlőhéj kivonat.

Csak az élénk szín megtartása mellett garantálja minden flavonoid készítmény a hosszú távú természetes antioxidáns hatást. A flavonoidok hatékony segítséget nyújtanak az antioxidáns vitaminoknak és enzimeknek a szabadgyökök elleni védelmi rendszer kiépítésében. A flavonoidok vízben oldódó növényi festékanyagok, amelyek elsősorban a gyümölcs héjában, szárában, kocsányában és magjában találhatók. Ezek az anyagok képezik az antioxidáns hatás gerincét. A természetben a káprázatos élénk színek az erőt, az energiát és az antioxidáns hatást jelképezik.

25 Elemek
Biocom
S0178

Megadott referenciák