Biocom Flavonoid Komplex 250 ml
   Biocom Flavonoid Komplex 250 ml
   Biocom Flavonoid Komplex 250 ml

   Biocom Flavonoid Komplex 250 ml

   14 990 Ft

   (52 Ft / ml)

   ÁFÁ-val
   Utolsó tételek a raktáron
   Biocom Flavonoid Komplex  finom és hastásos
   250 ml
   Kombucha koncentrátum 9 gyümölcslé sűrítmény flavonoid tartalmával, egy antioxidáns bomba. A készítmény biztosítja a koncentrátum és a 9 gyümölcslé sűrítmény kedvező, egészségmegőrző, megújító tulajdonságait.

   Mennyiség:
   • GLS Házhozszállitás 18.000 Ft felett ingyenesGLS Házhozszállitás 18.000 Ft felett ingyenes GLS csomagpont 12.000 Ft felett ingyenes

   Kombucha koncentrátum 9 gyümölcslé sűrítmény flavonoid tartalmával. A Kombuflavonoid egy antioxidáns bomba. A készítmény biztosítja a kombucha koncentrátum és a 9 gyümölcslé sűrítmény kedvező, egészségmegőrző, megújító tulajdonságait.

   Amiért érdemes ilyen tartalmú étrend kiegészítőt fogyasztani:

   - antioxidáns hatás, szabadgyök - befogadás,

   - gyulladáscsökkentő hatás,

   - asztmaellenes és Anti allergén hatás

   - antivirális, antibakteriális hatás

   - véreredmény rendszer működését, állapotát befolyásoló hatás.

   A Flavont színéről, embert barátjáról..... egy ilyen készítmény akkor értékes, he megőrzi a benne lévő, értékes gyümölcsök eredeti színét. Ebben is segít egy fontos alkotóeleme a Komucha koncentrátum, hiszen nem engedi kémiai reakcióba lépni őket egymással, így arra is vigyáz, hogy az összetevők külön-külön is megőrizzék antioxidáns képességüket.

   mit tartalmaz még a Flavonoid Komplex?

   Csupa olyat amit egyébként is szívesen fogyasztanál. 9 gyümölcslé sűrítmény flavonoid tartalmával bír: csipkebogyó, kökény, áfonya, fekete ribizke, meggy, fekete bodza, fanyarka, és földiszeder gyümölcslé sűrítményét, kék szőlőhéj kivonat.

   Csak az élénk szín megtartása mellett garantálja minden flavonoid készítmény a hosszú távú természetes antioxidáns hatást. A flavonoidok hatékony segítséget nyújtanak az antioxidáns vitaminoknak és enzimeknek a szabadgyökök elleni védelmi rendszer kiépítésében. A flavonoidok vízben oldódó növényi festékanyagok, amelyek elsősorban a gyümölcs héjában, szárában, kocsányában és magjában találhatók. Ezek az anyagok képezik az antioxidáns hatás gerincét. A természetben a káprázatos élénk színek az erőt, az energiát és az antioxidáns hatást jelképezik.

   Biocom
   S0178
   1 Elem

   Megadott referenciák

   Biocom Flavonoid Komplex 250 ml

   14 990 Ft

   (52 Ft / ml)

   ÁFÁ-val