Biocom MAG-C+B6 90 kapszula
   Biocom MAG-C+B6 90 kapszula
   Biocom MAG-C+B6 90 kapszula

   Biocom MAG-C+B6 90 kapszula

   7 690 Ft

   (85 Ft / kapsz)

   ÁFÁ-val
   Nincs készleten

   Magnézium nélkül nem működik az élet. Szervezetünk valamennyi energiatermelő folyamatához magnéziumra van szükség.

   Mennyiség:
   • GLS Házhozszállitás 20.000 Ft felett ingyenesGLS Házhozszállitás 20.000 Ft felett ingyenes GLS csomagpont 15.000 Ft felett ingyenes

   Magnézium: nincs élet nélküle!
   Magnézium nélkül nem működik az élet. Szervezetünk valamennyi energiatermelő folyamatához magnéziumra van szükség. Közel 400 enzim aktiválása nem létezik magnézium nélkül. Ezek hiányában nem tudunk megszólalni, anyagcsere zavaraink jelentkeznek, akár már gyerekkorban is beindulhat a csontritkulás. Magnézium hiányában sem az izmok, sem az idegeink nem működnek normálisan.

   Ezért (is) kell
   Jelen korunkban a cukorfogyasztás óriási mértéket ért el, de nagyon kevesen tudják, hogy aki cukrot és zsírt fogyaszt, ezeknek a lebontásához magnéziumra van szükség.

   Fontos plusz
   A B6-vitamin segíti a magnézium felszívódását, a C-vitamin hozzájárul ahhoz, hogy a magnézium-oxid nedves közegben felszívódásra képes magnézium-citráttá alakuljon át – ezeket is tartalmazza a készítmény.

   Havi adag egy dobozban
   A termék a napi adagolás betartásával biztosítja a szükséges napi magnézium bevitelét. A 90 szemes kiszerelés egyhavi adag. S mint a dobozon is olvasható: hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

   Biocom
   S0529

   Megadott referenciák

   Hozzászólások (0)
   Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

   Biocom MAG-C+B6 90 kapszula

   7 690 Ft

   (85 Ft / kapsz)

   ÁFÁ-val