Amway DOUBLE X™ NUTRILITE™ doboz 31 napos adag
   Amway DOUBLE X™ NUTRILITE™ doboz 31 napos adag

   Amway DOUBLE X™ NUTRILITE™ doboz 31 napos adag

   33 990 Ft

   (1 064 Ft / adag)

   ÁFÁ-val
   Utolsó tételek a raktáron

   Amway Multivitamin/Multi-ásványianyag/Fitotápanyag DOUBLE X™ NUTRILITE™ doboz 31 napos adag 3 részre osztott dobozban (186 tabletta)

   A NUTRILITE DOUBLE X étrend-kiegészítő a benne lévő 12 létfontosságú vitamin és 10 ásványi anyag kiegyensúlyozott kombinációját tartalmazza. Az étrend-kiegészítő a PhytoBlend™ 22 növényből készült speciális keverékével lett dúsítva – ez a különleges komplex olyan gyümölcsökből, zöldségekből és gyógynövényekből készült, amelyeket nem könnyű a hétköznapi étrenddel bevinni.

   Mennyiség:
   • GLS Házhozszállitás 20.000 Ft felett ingyenesGLS Házhozszállitás 20.000 Ft felett ingyenes GLS csomagpont 15.000 Ft felett ingyenes

   A NUTRILITE DOUBLE X étrend-kiegészítő a benne lévő 12 létfontosságú vitamin és 10 ásványi anyag kiegyensúlyozott kombinációját tartalmazza. Az étrend-kiegészítő a PhytoBlend™ 22 növényből készült speciális keverékével lett dúsítva – ez a különleges komplex olyan gyümölcsökből, zöldségekből és gyógynövényekből készült, amelyeket nem könnyű a hétköznapi étrenddel bevinni.

   A NUTRILITE DOUBLE X változatos étrendet biztosít a növényi összetevők révén, ugyanis mind az 5 színcsoport növényeit tartalmazza: zöld, fehér, sárga, piros és lila. Minden színcsoport értékes tápanyagokat biztosít. Az összes növényi összetevő Nutrilite™- vagy NutriCert™-tanúsítvánnyal rendelkező farmokról származik, amelyek nem használnak semmilyen mérgező vegyszert vagy rovarirtó szert. A fenntartható gazdálkodás vélhetően erősebb, ellenállóbb növényeket eredményez, amelyek magasabb tápértékkel rendelkeznek.

   Stresszes időszakban vagy évszakváltozáskor a NUTRILITE DOUBLE X biztosítja a jó közérzethez szükséges alapvető tápanyagokat.

   A Double X a világon a legtöbbet értékesített, többféle ásványi anyagot tartalmazó multivitamin fitonutriensekkel, öt fitonutriens színcsoportból.1

   1 Forrás: Euromonitor International Limited; kiskereskedelmi forgalom; minden csatorna, 2017.

    

   Előnyök és hatások

   A NUTRILITE DOUBLE X™ étrend-kiegészítő segít pótolni az esetleges tápanyag- és fitotápanyag-hiányt. Ennek köszönhetően visszanyerni belső egyensúlyát, és fokozhatja természetes képességeit.

   Prémium minőségű támogatást nyújt a szervezet számos funkciójának:

   • Agyműködés: A jód támogatja a normális kognitív funkciót. A B12-vitamin hozzájárul a normális pszichológiai működéshez.
   • Idegrendszer: A réz támogatja az idegrendszer helyes működését.
   • Immunrendszer: A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.  
   • Energiatermelő anyagcsere: A niacin támogatja a normális energiatermelő anyagcserét.  
   • Gyulladásos reakciók kezelése: A kurkumin segít a szervezetnek a gyulladásos reakciók kezelésében.
   • Emésztőrendszer és máj: A kalcium támogatja az emésztő enzimek megfelelő működését. A rozmaring és a kurkumin segít a normális májfunkciók támogatásában.
   • Sejtek: A kalcium szerepet játszik a sejtek osztódásában és differenciálódásában.
   • Oxidatív stressz: Az E vitamin az oxidációs stressz elleni védekezéshez járul hozzá.
   • Szívműködés: A B6-vitamin támogatja a normális homocisztein-anyagcserét, a tiamin pedig hozzájárul a helyes szívműködéshez.
   • Csontok: A D-vitamin szükséges a normális csontozat fenntartásához.
   • Izomműködés: A magnézium hozzájárul az izmok normál működéséhez.
   • Szemműködés/látás: Az A-vitamin hozzájárul a látás egészségének megőrzéséhez.
   • Bőr, haj és köröm: A biotin hozzájárul a bőr és a haj egészségének megőrzéséhez. C-vitamin hozzájárul a bőr normál működéséhez szükséges megfelelő kollagénképződéshez. A szelén és a cink hozzájárulnak a körmök egészségének megőrzéséhez.
   • Kiegyensúlyozott hormonháztartás: A B6-vitamin támogatja a hormonháztartás szabályozását, a pantoténsav pedig hozzájárul a szteroidhormonok, a D-vitamin és egyes ingerületátvivő anyagok normális szintéziséhez.

   Ezen kívül a változatos és kiegyensúlyozott étrend, valamint az egészséges életmód alapvető fontosságú.

    

   Érvek a termék mellett

   Az emberi szervezet egy ökoszisztéma, amely optimális működéséhez folyamatosan a belső egyensúly fenntartására törekszik.

   Ezért a táplálkozás rendkívül fontos szerepet tölt be. A kiegyensúlyozott és változatos étrend kulcsfontosságú a mindennapos testi és lelki jóléthez, továbbá az egészség hosszú távú megőrzéséhez.

   Világszerte a felnőttek 3/4-e nem fogyasztja el az Egészségügyi Világszervezet (WHO)1 által javasolt napi minimum 5 adag gyümölcsöt és zöldséget. Ezért előfordulhat, hogy a tápanyagok, valamint a fitotápanyagok néven ismert másodlagos növényi összetevők teljes körű biztosításához szervezetének segítségre van szüksége.

   A NUTRILITE DOUBLE X mind az 5 színcsoport fitotápanyagait tartalmazza: zöld, fehér, sárga, piros és lila.

   A NUTRILITE DOUBLE X segít pótolni az esetleges vitamin-, ásványianyag- és fitotápanyag-hiányt, így szervezete visszanyeri belső egyensúlyát, ezáltal fokozhatja természetes képességeit.

   1 Forrás: “Global assessment of select phytonutrient intakes by level of fruit and vegetable consumption”; Mary M. Murphy, Leila M. Barraj and Judith H. Spungen; British Journal of Nutrition (2014), 112, 1004-1018.

    

   Érdekességek

   Világszerte a felnőttek túlnyomó többsége (58-88%-a) azt állítja, hogy nem fogyasztja el az Egészségügyi Világszervezet (WHO)2 által javasolt napi minimum 5 adag gyümölcsöt és zöldséget.
   A gyümölcsök és vitaminok gazdag vitamin-, ásványianyag- és fitotápanyag-források.

   Mivel szervezete kiváló táplálkozást érdemel, a kiemelkedő termékminőség biztosítása érdekében az összes folyamatot teljes egészében ellenőrizzük a termesztéstől az étrend-kiegészítő gyártásáig:

   • A folyamat a gondosan válogatott növényi magokkal kezdődik, amelyeket a fenntartható farmjainkon a megfelelő talajba, megfelelő mélységbe ültetünk. A fenntartható gazdálkodás vélhetően erősebb, ellenállóbb növényeket eredményez, amelyek magasabb tápértékkel rendelkeznek.
   • Az összes növényi összetevő NutriliteTM- vagy NutriCertTM-farmról származik, amelyek nem használnak semmilyen mérgező vegyszert vagy rovarirtó szert.
   • A növényeket a teljes érettség pillanatában takarítjuk be, és a legtöbb fitotápanyagot tartalmazó részeket használjuk fel. Ezeket a betakarítást követő néhány órán belül a legmodernebb berendezésekkel dolgozzuk fel.
   • Tudósaink a létfontosságú vitaminok, ásványi anyagok és a növényi alapú fitotápanyagok kombinálásával folyamatosan továbbfejlesztik a természetes összetevők hatásosságát.
   • A DOUBLE X biztonságossága érdekében átfogó teszteket végzünk. Mielőtt a termék eljutna Önhöz, 2000 tesztet végzünk el termelési egységenként a növényi alapanyagtól kezdve.


   Stresszes időszakokban vagy évszakváltozáskor előfordulhat, hogy belső egyensúlyának visszanyeréséhez, valamint szervezete optimális fizikai-szellemi működéséhez segítségre van szüksége.

   2 Forrás: “Global assessment of select phytonutrient intakes by level of fruit and vegetable consumption”; Mary M. Murphy, Leila M. Barraj and Judith H. Spungen; British Journal of Nutrition (2014), 112, 1004-1018.

   Főbb tulajdonságok

   12 létfontosságú vitamin, 10 ásványi anyag és 22 növény kiegyensúlyozott kombinációját tartalmazza, ezáltal a fitotápanyagok széles és fontos spektrumát biztosítja a szervezet számára.

   A NUTRILITE DOUBLE X a PhytoBlend™ keverékével lett dúsítva – ez az exkluzív komplex olyan gyümölcsökből, zöldségekből és gyógynövényekből készült, amelyeket nem könnyű a hétköznapi étrenddel bevinni. Az étrend-kiegészítő növényi összetevőket, illetve fitotápanyagként is ismert másodlagos növényi tápanyagokat tartalmaz, mind az 5 színcsoportból: zöld, fehér, sárga, piros és lila. Minden színcsoport értékes tápanyagokat biztosít.

   Az összes növényi összetevő NutriliteTM- vagy NutriCertTM-tanúsítvánnyal rendelkező fenntartható farmokról származik, amelyek nem használnak semmilyen mérgező vegyszert vagy rovarirtó szert. A fenntartható gazdálkodás vélhetően erősebb, ellenállóbb növényeket eredményez, amelyek magasabb tápértékkel rendelkeznek.

   Nem tartalmaz mesterséges édesítőszert, színezéket, aromát vagy tartósítószert.

    

   Használat

   JAVASOLT ALKALMAZÁS:
   felnőttek étkezés közben naponta kétszer egy vitamin, egy ásványi anyag és egy növényi tápanyag tablettát fogyasszanak.

   Kisgyermekek elől zárjuk el. • Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet és az egészséges életmódot. • Ne lépje túl a javasolt adagolást. • Ellenőrizze a zárás sértetlenségét. • Terhes és szoptató nőknek nem ajánlott.• Étrend-kiegészítő fogyasztása 3 éves kor alatt nem javasolt, idősebb gyermekeknél célszerű a kezelőorvos véleményét kikérni. • Ne fogadja el a terméket, ha a csomagolás, illetve a vákum fólia tasakok elszakadtak, vagy nyitva vannak. • A termék frissen tartása érdekében tárolja a tablettákat a fóliatasakokban. • Száraz, hűvös helyen tárolja. • A termék tovább nem értékesíthető, kizárólag saját fogyasztásra vásárolható.


   Összetevők
   VITAMIN TABLETTA: kalcium-karbonát, stabilizátorok (mikrokristályos cellulóz, térhálós nátrium-karboxi-metil-cellulóz, gumiarábikum, hidroxipropil-metil-cellulóz, agar-agar, zsírsavak kalciumsói), magnézium-oxid, L-aszkorbinsav, csomósodást gátló anyagok (szilíciumdioxid, zsírsavak magnéziumsói), maltodextrin, nikotinamid, D-alfa-tokoferil-szukcinát, kalcium-D-pantotenát, szacharóz, emulgeálószer (nátrium-alginát), zöldborsó-keményítő, módosított kukoricakeményítő, kukoricakeményítő, cink-oxid, pálmaolaj, piridoxin-hidroklorid, riboflavin, tiamin-mononitrát, béta-karotin, lutein-észterek (nagyvirágú bársonyvirágból), antioxidánsok (aszkorbil- palmitát, nátrium-aszkorbát, alfa-tokoferol, tokoferolban gazdag kivonat), szójafehérje-izolátum, nedvesítőszer (glicerin), likopin (paradicsomból), retinil-acetát, glükózszirup, pteroilmonoglutaminsav, fényezőanyag (karnaubaviasz), D-biotin, nátrium-szelenit, cianokobalamin.

   ÁSVÁNYI ANYAG TABLETTA: kalcium-karbonát, stabilizátorok (mikrokristályos cellulóz, térhálós nátrium-karboxi-metil-cellulóz, gumiarábikum, hidroxipropil-metil-cellulóz, pektin), magnézium-oxid, vas-fumarát, maltodextrin, csomósodást gátló anyagok (szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), borsmenta kivonat 0,9%, cink-oxid, petrezselyem levél koncentrátum 0,6%, spenót koncentrátum 0,6%, réz-glükonát, cukornád koncentrátum, vízitorma koncentrátum 0,3%, mangán-szulfát, kukoricakeményítő, lucerna koncentrátum 0,2%, nedvesítőszer (glicerin), króm-klorid, nátrium-molibdát, fényezőanyag (karnaubaviasz), nátrium-szelenit.

   NÖVÉNYI TÁPANYAG TABLETTA: stabilizátorok (mikrokristályos cellulóz, térhálós nátrium-karboxi- metil-cellulóz, hidroxipropil-metil-cellulóz, gumiarábikum, kalcium-szulfát, zsírsavak kalciumsói), kalcium-karbonát, rozmaring kivonat 12%, kvercetin, magnézium-oxid, acerola cseresznye koncetrátum 6%, maltodextrin, L-aszkorbinsav, kurkuma kivonat 3%, algapor 2%, csomósodást gátló anyagok (szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), szőlő kivonat 1%, narancs koncentrátum 1%, cukornádrost, egres koncentrátum 0,6%, fekete ribizli kivonat 0,4%, grapefruit koncentrátum 0,3%, hagyma kivonat 0,3%, fekete áfonya koncentrátum 0,2%, bodzakivonat 0,2%, szacharóz, nedvesítőszer (glicerin), citrom koncentrátum 0,1%, mandarin koncentrátum 0,1%, zöldborsó keményítő, kukoricakeményítő, közepes láncú trigliceridek, fényezőanyag (karnaubaviasz), kálium-jodid, kolekalciferol, antioxidáns (alfa-tokoferol).

   Átlagos tápérték

   TápanyagokNaponta 6 Tabletta (2 Vitamin Tabletta, 2 Ásványi Anyag Tabletta, 2 Növényi Tápanyag Tabletta)% NRV*
   A-vitamin + béta-karotin 1200 µg RE 150%
   D3-vitamin 7,5 µg 150%
   E-vitamin 12 mg α-TE 100%
   C-vitamin 160 mg 200%
   B1-vitamin 2,2 mg 200%
   B2-vitamin 2,8 mg 200%
   Niacin (Nikotinamid) 16 mg NE 100%
   B6-vitamin 2,8 mg 200%
   Folsav 200 µg 100%
   B12-vitamin 2,5 µg 100%
   Biotin 100 µg 200%
   Pantoténsav 12 mg 200%
   Kalcium 680 mg 85%
   Magnézium 245 mg 65%
   Vas 7 mg 50%
   Cink 10 mg 100%
   Réz 0,95 mg 95%
   Mangán 1 mg 50%
   Szelén 50 µg 91%
   Króm 36 µg 90%
   Molibdén 45 µg 90%
   Jód 130 µg 87%
   Kurkuminok 31 mg -
   Lutein 1mg -
   Likopin 1 mg -
   Kvercetin 100 mg -
   Rozmaringsav 10 mg -
   Antocianinok 3 mg -

    

   * Napi beviteli referenciaérték %-a felnőttek számára

   121576
   1 Elem

   Megadott referenciák

   Hozzászólások (0)
   Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

   Amway DOUBLE X™ NUTRILITE™ doboz 31 napos adag

   33 990 Ft

   (1 064 Ft / adag)

   ÁFÁ-val